HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook20.12.2013
Overgaard og Durkinjak bedste VEB-spillere i grundspillet

Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak er grundspillets mest vindende spillere hos Vendsyssel Elite Badminton.

Den dynamiske herredouble er noteret for seks sejre i syv kampe. Kun i sæsonpremieren mod Anders Skaarup og Joachim Fischer blev det til et nederlag. Parret har således vundet seks kampe i træk, idet vi ikke tæller kampen mod Skovshoved med. Her måtte vi trække Durkinjak for ikke at stille op med mere end tre udlændinge.

VEB's rangliste ser således ud:

1. Zvonimir Durkinjak: 6 sejre (7 kampe) - plus sejr og nederlag i Golden Set
2. Nikolaj Overgaard: 6 sejre (8 kampe)
3. Paula Lynn Obanana: 5 sejre (6 kampe)
4. Peter Mikkelsen: 5 sejre (9 kampe)
5. Eva Lee: 4 sejre (7 kampe) - plus to sejre og et nederlag i Golden Set
6. Karina Jørgensen: 3 sejre (9 kampe)
7. Martin Kragh: 2 sejre (9 kampe) - plus en sejr i Golden Set
8. Eric Pang: 2 sejre (8 kampe)
9. Maiken Falk Hoffmann: 1 sejr (6 kampe)
10. Frederik Aalestrup: 0 sejre (2 kampe)
11. Emilie Juul Møller: 0 sejre (8 kampe)

Hatten af for Durkinjak og Overgaard. De er forståeligt nok publikumsfavoritter i Arena Nord.

Paula Lynn Obanana har - uden den store opmærksomhed - sneget sig op på en flot tredjeplads. Hun har tre gange været makker med landsmanden Eva Lee, og de har endnu ikke tabt sammen. 

Det hører med til historien, at vi i vores statistik har talt resultaterne fra den første kamp i Højbjerg med - altså den kamp, hvor vi vandt 4-2. Det var her, at Maiken Falk Hoffmann kom på pointtavlen - i øvrigt sammen med Obanana.

Peter Mikkelsens dage som borgmester er slut. Tre nederlag i træk kostede dyrt. Mon ikke det bliver en anderledes veloplagt og mere fejlfri Peter Mikkelsen, vi ser i slutspillet?

De to største skuffelser er klart Karina Jørgensen og Eric Pang. De er samlet noteret for blot 5 sejre ud af 17 mulige. Det er alarmerende dårligt. De skylder virkelig at tage sig sammen.

Martin Kragh - som inden sæsonen skiftede fra Randers til VEB - er trods kun to sejre sluppet okay fra sit første grundspil i Ligaen. Med skiftende makkere sørger han hele tiden for, at VEB leverer varen i denne kategori.

Faktisk fortjener Emilie Juul Møller og Maiken Falk Hoffmann også et skulderklap. Specielt i de to seneste kampe mod Gentofte og Greve har de undertippede VEB-spillere gjort det glimrende - mod Greve havde de endda tre sætbolde, selv om Kamilla Rytter Juhl stod på den anden side af nettet.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen