HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.01.2014
Jubel i VEB efter DIF-kendelse i Eric Pang-sagen

VEB vinder Eric Pang-sagen i DIF-Idrættens Højeste Appelinstans. Sejren på 4-2 over Højbjerg står ved magt, og VEB slutter som nr. 7 i grundspillet. Dermed er VEB med i Medaljeslutspillet, som begynder i næste uge.

- Endelig sejrede retfærdigheden. Det skal fejres med bøffer og rødvin. Det er virkelig en dejlig fornemmelse, siger VEBs formand, Jan R. Jensen, i en kommentar til kendelsen.

Den blev sendt pr. mail fredag formiddag og fik de store smil frem. Også hos sportschef Peter R. Jensen, som nu skal gøre sit hold klar til Medaljeslutspillet - i stedet for nervepirrende nedrykningskampe.

VEB fik i maj en tilladelse til at bruge hollænderen Eric Pang som "dansker" i Badmintonligaen fra 7. november, fordi han har haft folkeregisteradresse fem år i Danmark. Den afgørelse protesterede Højbjerg over 8. november, da aarhusianerne havde tabt med 2-4 til VEB. Højberg fik medhold hos to instanser i Badminton Danmark, men DIF-Idrættens Højeste Appelsag er enig med VEB i, at en tilladelse er en tilladelse.

VEB skal i pulje B møde Solrød, Gentofte og AB Aarhus. Programmet er ikke 100 procent bekræftet, men meget tyder på, at vi begynder torsdag 23. januar ude mod Solrød.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen