HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook22.01.2014
VEB-sportschef: - Vi kan kun overraske positivt

VEB indleder torsdag aften Medaljeslutspillet på udebane mod Solrød. Fire hold kæmper om to pladser i kvartfinalerne, og VEB's realistiske vurdering er, at VEB kun kan overraske positivt i puljen.

VEB modtog for en uge siden den glædelige besked, at holdets 4-2 sejr i Højbjerg stod ved magt. Det afgjorde DIF-Idrættens Højeste Appelinstans, som til gengæld endnu ikke har fremsendt den detaljerede kendelse i den såkaldte Eric Pang-sag. Det betyder blandt andet, at VEB ikke kan spille med fire udlændinge i Medaljeslutspillet.

- Det er naturligvis utilfredsstillende, og det er én af grundene til, at vi går ind i slutspillet uden de store forventninger. Det vil være en positiv overraskelse, hvis vi bliver nr. 1 eller 2 i puljen, erkender VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

Han har ikke den stærke amerikaner Eva Lee til disposition mod Solrød. Det betyder, at kroaten Katarina Galenic får ligadebut for VEB. Hun har gjort det flot på VEB's 3. divisionshold med 11 sejre i 14 kampe. Kroaten er klart stærkest i single, men i Solrød spiller hun damedouble med Maiken Falk Hoffmann.

Peter R. Jensen har i det hele taget rystet double-posen godt og grundigt. VEB's mest vindende i denne sæson, Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak, er skilt. Overgaard spiller herredouble med Martin Kragh, mens Durkinjak er sat sat sammen med Emilie Juul Møller i mixeddouble.

I singlerne er der genvalg til Karina Jørgensen, Eric Pang og Peter Mikkelsen.

- Vore singler har skuffet i denne sæson, og alle tre skylder virkelig at vise noget, men alle tre kommer på vanskelige opgaver i Solrød, som reelt er favoritter i de tre singler. Især Eric Pang ser jeg dog gerne få revanche mod Emil Holst, ligesom Peter Mikkelsen aldrig skal afskrives - og slet ikke når modstanderen er i topform, som det er tilfældet lige nu med Rasmus Fladberg, siger Peter R. Jensen.

Stærke Solrød-singler medfører også, at VEB har ændret sine doubler i håbet om at kunne udfordre hjemmeholdet i både herre- og mixeddouble. 

- Damesingle og damedouble ligger klart til Solrød, men de fire øvrige kampe har vi en realistisk chance for at vinde. På den anden side ønsker jeg ikke at være naiv. Vi har spillet skidt og tabt tre kampe i træk, mens Eric Pang-sagen har kørt. Jeg håber på en positiv reaktion i Solrød, hvor vi endelig kan koncentrere os 100 procent om kampen. Fortsætter vi de skuffende takter, er der større sandsynlighed for, at vi taber 0-6 end vinder 4-2, vurderer VEB's sportschef.

Se holdopstillingerne her.

VEB's første og eneste hjemmekamp i Medaljeslutspillet er mandag 27. januar kl. 19.00 mod Gentofte.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen