HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook22.01.2014
VEB-sportschef flytter til New Zealand

Peter R. Jensen - sportschef og træner i Vendsyssel Elite Badminton - flytter til New Zealand, hvor han skal være cheftræner i Waikato Badminton Association. Det er planen, at han senest 1. maj tiltræder stillingen på den anden side af jordkloden, hvor det også forventes, at han får en rolle som træner for de newzealandske landsholdsspillere.

- Det er naturligvis en kæmpe beslutning, men jeg kan mærke inde i maven, at den er rigtig. Jeg elsker at være badmintontræner, og jeg har ambitioner. Skal de opfyldes, er det nødvendigt, at jeg får større international erfaring. Pludselig opstod chancen på New Zealand. Det er langt væk, især når man er gift og børn, men det er også muligheden for at kombinere ambitioner og eventyr, siger Peter R. Jensen.

Som cheftræner i Waikato Badminton Association får han det øverste ansvar for træningsstrukturen. Det gælder både ungdom, senior og elite. Han skal endvidere sørge for, at badmintontrænerne i såvel klubberne som skolerne i hele regionen udvikler sig.

- Det lyder som en utroligt spændende udfordring, men jeg bliver naturligvis meget klogere på arbejdsopgaverne, når jeg først kommer derned, lyder det fra Peter R. Jensen, der har lavet en ét-årig aftale med Waikato Badminton Association.

Han rejser i første omgang alene af sted til New Zealand, men det er planen, at hans kone og to døtre også skifter tilværelsen i Vendsyssel ud med et helt nyt liv i Hamilton, som med sin 150.000 indbyggere er New Zealands fjerdestørste by. Den ligger på nordøen, cirka 110 kilometer syd for Auckland.

Peter R. Jensen er synonym med Vendsyssel Elite Badminton, og derfor efterlader den 44-årige skagbos farvel et kæmpe hul i ligaklubben.

- Ikke mindst derfor har det krævet mange overvejelser i de sene aften- og nattetimer, men jeg bliver også nødt til at sige, at de seneste par måneders  juridiske slagsmål med Badminton Danmark i Eric Pang-sagen gjorde min beslutning lettere. Jeg har godt af at komme væk et stykke tid fra badminton i Danmark, mener Peter R. Jensen.

VEB's formand, Jan R. Jensen, ønsker sin lillebror held og lykke i New Zealand.

- Jeg forstår godt Peters valg, og vi vælger at se positivt på den kæmpe udfordring, vi står overfor. Vi skal nu finde en ny træner, og for den rette kan der blive tale om et spændende fuldtidsjob, og her er det vigtigt at understrege, at vores nye træner skal bosætte sig i området, understreger Jan R. Jensen.

Ud over at træne VEB er Peter R. Jensen blandt andet træner på Vendsyssel Sports College og Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole, ligesom han er cheftræner for Danmarks U15-spillere.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen