HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook23.01.2014
VEB tabte 2-4 til Solrød i første kamp i Medaljeslutspillet

VEB kom bagud 0-3, reducerede til 2-3, men tabte 2-4 i udekampen mod Solrød i den første kamp i Medaljeslutspillet.

Eric Pang havde chancen for at fremtvinge et Golden Set i aftenens sidste kamp i Solrød, men VEB's første herresingle er desværre - set med VEB-øjne - i gang med sin dårligste sæson nogensinde i Vendsyssel. Pang tabte 13-21, 15-21 til Emil Holst. Det var hollænderens syvende nederlag i ni kampe.

- Pang er bare ikke bedre i øjeblikket. Det virker som om, at han spiller med håndbremsen trukket. Det går for langsomt, og modstanderne får for mange nemme point, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.

I aftenens næstsidste kamp reducerede Peter Mikkelsen til 2-3. VEB-spilleren gik på banen med tre nederlag i træk på samvittigheden og var - meget usædvanligt - undertippet i opgøret mod formstærke Rasmus Fladberg. Det lykkedes dog en velspillende Peter Mikkelsen at bringe sig foran 19-8, hvorefter Solrød-spilleren opgav med en skade.

- Peter var tilbage, som vi kender ham. Det gælder hans indstilling, tempo og spillehumør, så det var dejligt at se, lyder det fra Peter R. Jensen.

Aftenens første VEB-sejr - ved stillingen 3-0 til Solrød - noterede Emilie Juul Møller og Zvonimir Durkinjak sig for. De tabte ganske vist med hele 7-21 i første sæt til Amanda Madsen og Theis Christiansen, men herefter vandt de 21-17, 21-11. I tredje sæt var VEB-parret bagud med 10-11, inden de sluttede kampen med at vinde de sidste 11 bolde.

Vi sender et stort til lykke til Emilie. Det var hendes første sejr nogensinde i Badmintonligaen, og den kom i 12. forsøg. 

- Emilie spillede sig gevaldigt op i de to sidste sæt og viste her noget af det spil, som vi hele tiden har troet på, hun kan. Hun fik fortjent fidusbamsen, fortæller sportschefen.

Han uddeler samtidig aftenens største buket roser til Zvonimir Durkinjak.

- Kæmpe cadeau til vores mest vindende spiller i denne sæson. Han spiller igen uimponeret. Jeg tager hatten af for hans præstation.

VEB fik en skidt åbning på kampen. Allerede efter fem kvarter stod der 3-0 til Solrød. VEB-debutanten Katarina Galenic fik hurtigt at mærke, hvor stor forskellen er på Badmintonligaen og 3. division. Sammen med Maiken Falk Hoffmann tabte den kun 16-årige kroat med 9-21, 5-21 til Lena Grebak og Maria Helsbøl.

VEB håbede på sejr til Nikolaj Overgaard og Martin Kragh i herredouble, og parret fulgte da også med til 13-14 og 11-12 i henholdsvis første og andet sæt, inden de tabte 17-21, 16-21 til Niclas Nøhr - Nikolaj Overgaards doublemakker i individuelle turneringer - og Mads Pedersen.

- Vi hænger spillemæssigt lidt efter i hele kampen, og havde især problemer, når Nøhr servede. Vi må også sige, at Martin Kragh i aften manglede 20 procent, vurderer VEB's sportschef.

Dermed var det op ad bakke, da Sandra-Maria Jensen helt som besejrede VEB's Karina Jørgensen og således bragte Solrød foran med 3-0. Karina tabte 11-21, 11-21. VEB-spilleren håbede inden sæsonen at kunne udfordre de mange unge talenter i ligaen, men faktum er, at Karina Jørgensens formkurve bevæger sig den forkerte vej. 

Bagud 0-3 og med et nederlag på 7-21 i første sæt i mixeddouble lænede VEB sig op ad en regulær lussing. Holdet er tidligere kommet bagud med 0-4 i Solrød, men i aften lykkedes det at stoppe Solrød-toget og fastholde spændingen til sidste kamp. 

VEB møder på mandag 27. januar Gentofte hjemme i Arena Nord. Der er kampstart kl. 19.00. Amanda Seafoods er kampsponsor, så der er gratis entre.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen