HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook27.01.2014
VEB tre bolde fra en 4-2 sejr, men tabte i stedet 2-4

VEB var bare tre vundne bolde fra en 4-2 sejr i mandagens hjemmekamp mod Gentofte, men endte i stedet med selv at tabe 2-4 i Arena Nord.

- Typisk vores sæson, udtalte sportschef Peter R. Jensen, der inden kampen blev hyldet med blomster og ønsket om held og lykke i New Zealand, hvor han skal være træner fra 1. maj.
 
- Du efterlader et kæmpe hul, og vi har en meget stor udfordring foran os, men vi vil vise resten af Danmark, at vi nok skal klare os. Tak for alt og på gensyn senere, sagde Jan R. Jensen.

På banen begyndte det perfekt for VEB. Peter Mikkelsen gjorde kort proces og vandt 21-16, 21-9 over Joshua Eipe. En dejlige revanche for "VEB's borgmester", der for bare fem uger siden tabte stort til den unge Gentofte-spiller.

Eric Pang øgede til 2-0, da Scott Evans trak sig med en skade ved stillingen 11-7 i første sæt til VEB. På banen ved siden af var VEB storfavorit i herredouble, men Nikolaj Overgaard og Zvonimir Durkinjak tabte skuffende 13-21 i første sæt til David Daugaard g Mathias Christiansen.

VEB-parret - som er holdets mest vindende i denne sæson - vandt til gengæld planmæssigt andet sæt med 21-13 og bragte sig foran med 7-2 i tredje sæt. Det lignede en 3-0 føring til VEB. Efter næsten 70 minutters spil vandt Gentofte-parret dog 25-23.

VEB-parret misbrugte tre matchbolde - to gange på grund af servefejl fra Zvonimir Durkinjak, som i store dele af kampen var helt ved siden af sig selv, ikke mindst defensivt.

- Det er 16 måneder siden, vi har tabt på hjemmebane, og så taber vi til et par, vi ikke bør tabe til. Det er simpelthen så skuffende, lød det fra Nikolaj Overgaard.

I aftenens tre resterende kampe var Gentofte favoritter, og det blev også til sikre sejre i mixed- og damedouble, men i damesingle var Karina Jørgensen tæt på at besejre Louise Grimm Hansen. VEB-spilleren lagde ud som lyn og torden, bragte sig foran 8-0 og vandt første sæt med 21-14.

I andet sæt var Gentofte-spilleren på sejrskurs, men Karina Jørgensen kæmpede sig flot op og fik udlignet til 19-19 og senere 20-20. Her var hun altså blot to vundne bold fra en overraskende sejr. Gentofte-spilleren vandt dog 22-20 og 21-13 i tredje sæt.

Dermed blev 2-0 forvandlet til et 2-4 nederlag. VEB spiller sæsonens sidste kamp tirsdag 4. februar ude mod AB Aarhus, men i kulissen er forberedelserne til "År 1 efter Peter R. Jensen" i fuld gang. 
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen