HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



05.02.2014
Nikolaj Overgaard skifter fra VEB til Værløse

VEB mister i den kommende sæson én af sine mest populære spillere. Efter tre succesrige sæsoner i Vendsyssel flytter Nikolaj Overgaard til København og skifter til Værløse.

- Vi er rigtigt kede af at miste Nikolaj, som på alle måder er en dejlig fyr. Vi havde gerne set ham fortsætte i VEB, men det er forståeligt, at han skifter klub med tanke på, at han flytter til København, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

Nikolaj Overgaard spillede sin - foreløbig - sidste kamp for VEB i aftes, hvor han fik en sejr i afskedsgave, da han sammen med Martin Kragh vandt i tre sæt over AB Aarhus.

- Skiftet for mig har været rigtig svært, da jeg har været helt utroligt glad for at spille i VEB. Hele organisationen fungerer bare, og fra da ét er man en del af klubben. Jeg vil gerne sige tak til alle de mennesker i og omkring klubben for tre fantastisk gode år i VEB, udtaler Nikolaj Overgaard.

Han har sammen med Zvonimir Durkinjak udgjort en stærk herredouble, som i tre sæsoner har overrasket positivt. 

- Jeg er skuffet over, jeg ikke kunne være med til at sikre holdet og klubben en medalje. Vi har haft holdet til det, men vi har desværre ikke præsteret, når det virkelig talte. Men det er kun et spørgsmål om tid, før klubbens vinder sin anden medalje, mener Nikolaj Overgaard.

Det var sportschef Peter R. Jensen, som for tre år siden hentede den dengang kun 19-årige aarhusianer til Vendsyssel. Det er "Niko" taknemmelig for i dag.

- Det var Peter, som troede på mig, da han hentede mig til klubben. Han har betydet rigtig meget for mig sportsligt, men også personligt. Jeg håber på, at jeg på et tidspunkt komme til at arbejde sammen med Peter igen, fortæller Nikolaj Overgard.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen