HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.03.2014
VEB's trænerteam til næste sæson er på plads

VEB har nu sit trænerteam på plads til "År 1 efter Peter R. Jensen". Martin Kragh bliver spillende ligatræner, og han assisteres af Jan Ole Steffensen, Allan Nielsen og Jan R. Jensen.

De to sidstnævnte har også i denne sæson været en del af trænerteamet, men de vil i den kommende sæson endvidere blive mere involveret uden for stregerne, når ligaholdet spiller.

Det bliver dog Martin Kragh og Jan Ole Steffensen, som får det overordnede ansvar for VEB's ligahold. Førstnævnte har chefkasketten på, men da han er spillende træner, hviler der ikke mindst i kampene et stort ansvar på Jan Ole Steffensens skuldre.

- Jan Ole tænker badminton 24 timer i døgnet. Han er lige den type, vi har brug for. Han kender næsten alle, der spiller badminton fra Skagen til Hobro. Jeg ved godt, han fylder meget og stiller krav, men det vi også klar til, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

Jan Ole Steffensen er 55 år og bor i Sebbersund, hvor han ud over badminton holder meget af at spille golf og fiske. Har har de seneste sæsoner været træner Hobro, men har ellers virket i rigtigt mange klubber i hele Nordjylland. I Svenstrup trænede han blandt andre Jan Ø. Jørgensen i syv år.

- Det er spændende for mig at få denne chance i en sen alder. Jeg går ydmygt til opgaven og håber, at jeg kan gøre en forskel. Det vil især glæde mig, hvis vi kan få endnu flere nordjyske spillere på ligaholdet. Det kan sagtens være talenter fra det næstbedste lag, der har viljen og brænder 100 procent for det, mener Jan Ole Steffensen.

Den kommende VEB-træner har alle forudsætninger for at blive den indpisker, som VEB i en del kampe har savnet. 

- Jeg kan godt lide Jan Ø. som type. Han udstråler, at han vil vinde, men der er stadig plads til smil, når han spiller. Sådan skal det også. Spillerne på dette niveau skal virkelig vise, at de kan lide at være inde i manegen, fastslår Jan Ole Steffensen.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - RSL Odense OBK

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen