HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook08.09.2014
VEB-træner positivt overrasket og skuffet

VEB's spillende træner, Martin Kragh, var både positivt overrasket, tilfreds og skuffet efter VEB's nederlag på 2-4 i Værløse.

- Vi holdt niveau i fem af de seks kampe, og flere gjorde det endda bedre, end jeg havde regnet med, siger Martin Kragh.

Han havde især de store superlativer fremme, da han skulle beskrive Katarina Galenics præstation i damesingle mod Anna Thea Madsen.

- Hun var helt vildt god. Det var fedt at se, hvordan hun kæmpede og kæmpede, lyder det fra træneren.

I fjerde sæt overlevede VEB-spilleren fire matchbolde, inden hun ved stillingen 9-10 desværre servede i nettet. En ærgerlig afslutning for kroaten, som dog tydeligt viste, at hun ikke har tænkt sig at være slagtekvæg i Badmintonligaen.

Martin Kragh gav fidusbamsen til Eva Lee/Paula Lynn Obanana. 23 timer efter, at de vandt en international turnering i Guatemala, skulle de på banen ved stillingen 4-0 til Værløse. Alligevel vandt de i fire sæt.

- Det viser bare, hvor meget de vil det her. Det er god stil, at de kan sætte sig op på denne måde, og de formåede endda at skifte taktik mellem første og andet sæt, fortæller Martin Kragh.

Han glædede sig også over, at Peter Mikkelsen sejrede i tre sæt. Det nye pointsystem, hvor der spilles bedst af fem sæt til 11, passer perfekt til Peter Mikkelsens spillestil med mange temposkift.

Martin Kragh vurderede også første runde - mixeddouble og første herresingle - til at være godkendt. Værløse var favorit i begge kampe, men VEB bed fra sig og vandt sæt i begge kampe. 

Aftenens eneste kamp, som set med VEB-øjne var en skuffelse, leverede to gange Zvonimir i herredouble. De tabte 9-11, 9-11, 8-11 til Nikolaj Overgaard og Rene Mattisson. Både i andet og tredje sæt førte VEB-parret med tre point.

- Det er kamp, som vi skal vinde, men især vores nye Zvonimir mangler kamptræning. De andre sad på kampen, og vi blev for passive, hvilket også skabte lidt nervøsitet, mener Martin Kragh.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen