HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook15.09.2014
Tirsdag aften: VEB får besøg af Højbjerg

Vendsyssel Elite Badminton satser på at erobre alle tre point, når holdet tirsdag aften får besøg af Højbjerg i sæsonens første hjemmekamp.

- Specielt efter resultaterne i første runde er presset øget på os, og derfor er vi nødt til at hente tre point mod Højbjerg, vurderer træner Martin Kragh.

Det er ikke mindst AB Aarhus' sejr i Skovshoved og Gentoftes gevinst i Greve, som har medvirket til at øge presset på VEB, hvis målsætning er en plads i Top 8, som kvalificerer sig til kvartfinalerne.

Martin Kragh vurderer, at VEB er knebne favoritter i de fleste kampe mod aarhusianerne, men styrkemæssigt ligner det en meget, meget tæt duel.

- Er vi på toppen, vinder vi mindst fire kampe og får de tre point, men rammer vi ikke vores niveau, kan Højbjerg sagtens vinde kampen, erkender Martin Kragh.

VEB har hele fire hjemmebanedebutanter med. Det drejer sig om Stasa Poznanovic, Ville Lång, Zvonimir Hölbling og Telma Santos. Sidstnævnte er eneste ændring på VEB's hold i forhold til 2-4 nederlag i sæsonpremieren mod Værløse.

Telma Santos er 31 år og kommer fra Portugal. Hun deltog ved OL i London for to år siden og satser på også at kvalificere sig til OL i Brasilien.

Se de to holdopstillinger her.

Der er gratis entre til kampen, hvor KaSano Kommunikation er kampsponsor.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen