HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.09.2014
Uventet point i Solrød - tabte desværre 9-11 i Golden Set

VEB erobrede overraskende et point i udekampen mod Solrød. Og det var tæt på, at VEB kunne rejse hjem med flere point. I Golden Set tabte VEB med 9-11 i herredouble.

- Inden kampen var vi glade for ét point. Som aftenen udviklede sig, ærgrer jeg mig over, at vi ikke fik to eller tre point. Men vi viste igen, at vi er et hold fra første til sidste duel, udtaler VEB-træner Martin Kragh.
 
Han havde rokeret om på doublerne, og den disposition viste sig at være klog. VEB stillede styrket op i mixed- og damedouble, og det lykkedes at vinde begge disse kampe. 

Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak sejrede i tre sæt, mens Eva Lee og Paula Lynn Obanana vandt i fire sæt. VEB's amerikanske damedouble er dermed fortsat ubesejret sammen i Badmintonligaen.

VEB forventede til gengæld ingen gevinst i herredouble, men her var Martin Kragh og Zvonimir Hölbling tæt på at overraske. VEB-parret vandt først og tredje sæt, men tabte 6-11 i femte og afgørende sæt.

Men alt i alt en opløftende præstation af VEB-parret. For Hölbling var det klart hans bedste indsats i VEB-trøjen.

Nu var kravet mindst én sejr i de tre singler, og den sikrede rutinerede Peter Mikkelsen i anden herresingle, hvor han besejrede Rasmus Fladberg med 8-11, 11-8, 11-9, 11-9.

- Peter fulgte taktikken med hurtigt spil, og han vandt nettet. Det var lige efter bogen, siger Martin Kragh.

Katarina Galenic og Ville Lång tabte begge i tre sæt. Kroaten var chanceløs mod Mia Blichfeldt, og finnen skuffede i de to første sæt. Han førte 6-2 i tredje sæt, men tabte alligevel.

Dermed endte den ordinære kamp 3-3, hvilket giver ét point til hvert hold. I Golden Set faldt valget på herredouble. Martin Kragh blev denne gang sat sammen med Zvonimir Durkinjak. Parret kom bagud 6-10, men reducerede til 9-10, inden Solrød vandt det afgørende point, da en lidt for utålmodig Durkinjak hurtigt sendte bolden i nettet.

VEB er noteret for fire point efter tre kampe. Holdets næste opgave er tirsdag 7. oktober hjemme mod Skælskør/Slagelses danske mestre.
Søndag 31. januar kl. 14.00 i Arena Nord

VEB - Gentofte

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen