HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.10.2014
VEB møder tirsdag de danske mestre på hjemmebane

Vi byder tirsdag aften velkommen til Team Skælskør/Slagelse, som er regerende danske mestre og tophold i Badmintonligaen. Ja, de stærke sjællændere er endda dobbelte forsvarende mestre, idet de både i 2013 og 2014 besejrede favoritterne fra Skovshoved i DM-finalen.

På forhånd var det en kamp, som på papiret lignede en 5-1 sejr til Skælskør/Slagelse, men gæsterne må i aften undvære den i Frederikshavn fødte Hans-Kristian Vittinghus. Han er nr. otte på verdensranglisten og ubesejret i Badmintonligaen i denne sæson.

Vittinghus' navn figurerede overraskende ikke på Skælskør/Slagelses holdopstilling, da holdene vanen tro blev offentliggjort mandag kort efter kl. 10.00. Det betyder, at Kim Bruun rykker op i første herresingle, mens Mads Christophersen - ubesejret på andetholdet - får chancen i anden herresingle.

Ud over Hans-Kristian Vittinghus mangler gæsterne også Selena Peak i damedouble. Hun erstattes af Kati Tolmoff, som spiller damesingle. Det indebærer, at Mette Poulsen rykkes fra damesingle over i damedouble med Li Wenyan.

- Vores chancer for at få point er blevet større, men jeg har stadig Skælskør/Slagelse som kneben samlet favorit, lyder vurderingen fra VEB's træner, Martin Kragh.

VEB's hold er uændret i forhold til sæsonens første hjemmekamp mod Højbjerg. Publikum vil dog opleve, at de tre doubler er ændret. Det blev de i den foregående udekamp mod Solrød, hvor det lykkedes at vinde i både mixed- og damedouble.

I mixeddouble satser VEB på den kroatiske konstellation med Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak, mens damedoublen er rent amerikansk med Eva Lee og Paula Lynn Obanana. I herredouble spiller Martin Kragh med Zvonimir Hölbling. Parret tabte i fem sæt i Solrød efter en meget flot præstation.

Portugiseren Telma Santos fik en debutsejr mod Højbjerg, men var ikke med i Solrød. Det bliver spændende at følgende hende i aktion i aften, hvor Peter Mikkelsen går efter sejr nr. fire af fire mulige i denne sæson, ligesom Ville Lång gerne skulle forblive ubesejret i Arena Nord.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles i Brøndby Hallen.

Tirsdag 22. juni:
DM-semifinaler:
Kl. 13.00: VEB - Værløse
Kl. 19.00: Team Skælskør-Slagelse - Skovshoved

Onsdag 23. juni:

Kl. 13.00: Bronzekamp
Kl. 19.00: DM-finale

Alle kampe sendes direkte på TV2 Sport

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen