HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.10.2014
Vi omskriver Buster Larsens monolog: Lortekamp!

"Lorteland", sagde skuespilleren Buster Larsen i satireprogrammet HOV HOV i slutningen af 60'erne. Efter tirsdagens 2-4 nederlag i Arena Nord til Team Skælskør/Slagelses tredobbelte forsvarende meste tillader vi os at stjæle idéen og råbe et højt: "Lortekamp".

Det er sjældent, at man kan bruge ordet "kedelig" om en ligakamp, men aftenens opgør udviklede sig desværre til en søvndyssende forestilling - set med VEB-øjne. Gæsterne derimod griner formentlig hele vejen hjem til Sjælland, for de kom til Frederikshavn uden småskadede Hans-Kristian Vittinghus og Selena Peak. 

I store træk forløb de enkelte kampe som ventet. Dog skete der en overraskelse i første herresingle, hvor VEB's finne, Ville Lång, tabte i fire sæt til Kim Bruun. Hvad værre var, leverede Ville Lång en uinspireret indsats - grænsende til det pinlige. Han er tydeligvis nede i en bølgedal. Det havde "pyntet" med en regulær skideballe inden tredje sæt fra træner Martin Kraghs side - så kunne publikum i det mindste have hørt, at den slags er uacceptabelt i VEB. Ville Lång har tabt tre ud af fire kampe. Han skylder nu i den grad tre sejre i de kommende kampe mod AB Aarhus, Odense og Gentofte.

Ville Långs nederlag kostede mindst ét point i Golden Set, for det blev kun til sejre til Peter Mikkelsen i anden herresingle samt Eva Lee og Paula Lynn Obanana i damedouble. Mikkelsen havde lidt startproblemer i første sæt mod Mads Christophersen, men vandt i tre sæt. Mere behøvede de velspillende amerikanerne heller ikke i opgøret mod Li Wenyan og Mette Poulsen.

I åbningskampen tabte Martin Kragh og Zvonimir Hölbling som ventet til Kim Astrup og Anders Skaarup. Der var klasseforskel. Som VEB's kroatiske spiller konstaterede efter nederlaget i tre sæt, var parret allerede under pres, når TSS-parret servede nærmest perfekt.

Telma Santos vandt første sæt over Kati Tolmoff, men tabte 1-3 i sæt. I fjerde sæt kom VEB-spilleren op på 9-9, men herefter vandt esteren de næste to point og dermed kampen. VEB's portugiser kan dog - i modsætning til Ville Lång - se sig selv i spejlet. Hun gjorde, hvad hun kunne. Det var bare ikke nok. Og det var i damesingle, at vi oplevede bare en snært af den spænding, som kampen i foruroligende grad manglede.

Bagud 1-3 inden de to sidste kampe skulle der sejre til i dame- og mixeddouble. Det lykkedes overraskende nemt at vinde damedoublen, men desværre var Stasa Poznanovic og Zvonimir Durkinjak chanceløse mod Britta Andersen og Mads Pieler Kolding. 

Således sluttede det hele med en 4-2 sejr til Skælskør/Slagelse efter mindre end to timers spil. Og de 314 tilskuere måtte endda traske ud i det styrtende regnvejr uden reelt at have fået den underholdning, som en ligakamp til enhver tid bør byde på.

Se resultaterne af de enkelte kampe i Arena Nord.

Se stillingen i Badmintonligaen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen