HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook23.11.2014
Ville Lång vinder Scottish Open

Sæsonens store skuffelse på VEB's ligahold, Ville Lång, strøg søndag til tops i Scottish Open Grand Prix efter at have overlevet fire matchbolde i finalen mod Tzu Wei Wang fra Taiwan.

- Vi ønsker Ville tillykke af hele vores hjerte, og vi håber naturligvis, at sejren i Skotland giver ham så meget selvtillid, at han begynder at indfri forventningerne i Badmintonligaen, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB's finske spiller vandt i finalen med 17-21, 22-20, 21-16. I andet sæt var Ville Lång bagud med 11-16 og 16-20, men kæmpede sig flot tilbage. I tredje sæt afgav han aldrig teten. Det er anden gang, at finnen med det store vikinge-fuldskæg vinder i Skotland. Det skete også i 2006.

Kampen varede 1 time og 15 minutter. Ville Lång er kendt for sine lange kampe, og det understregede han også i semifinalen, hvor han brugte 1 time og 26 minutter på at vinde i tre sæt over ukraineren Dmytro Zavadsky.

Ville Långs næste opgave er ligakampen på torsdag i Arena Nord mod Gentofte. Der er kampstart kl. 19.00 og gratis entre. Kampsponsor er Legekæden i Frederikshavn.

Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen