HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook10.12.2014
Jan Ø. Jørgensen og co. er mega favoritter mod VEB

VEB afslutter torsdag aften grundspillet med en meget vanskelig hjemmekamp mod Skovshoved.

For at være helt ærlig vil det være sæsonens største overraskelse, hvis det lykkes for VEB's reservespækkede hold at erobre point mod Skovshoved, som kommer til Frederikshavn i stærkeste opstilling.

Som annonceret inden hjemmekampen mod Gentofte har VEB indstillet sig på, at programmet efter nytår byder på kvalifikationskampe til Badmintonligaen 2015/2016. Derfor er den amerikanske duo, Eva Lee og Paula Lynn Obanana, samt Ville Lång - ligesom i mandags i Greve - ikke med mod Skovshoved.

I Kvalifikationsspillet er der seks kampe på programmet. VEB har dog kun budgetteret med to kvartfinaler, så udsigten til seks kvalifikationskampe tvang VEB til at reagere for at holde budgettet. Det er forklaringen på, at den omtalte trio ikke er til disposition.

- Ærgerligt, men nødvendigt, siger formand Jan R. Jensen.

Trods Peter Mikkelsens flotte sejr over Joachim Persson tabte VEB 1-5 i Greve. Da samtidig Gentofte vandt 4-3 over Solrød, røg VEB ned på niendepladsen. For at avancere til ottendepladsen - og derfor kvalificere sig til kvartfinalerne - skal VEB hente to point mod Skovshoved. Samtidig må Gentofte ikke få point i Værløse.

Et blik på holdopstillingerne viser med al tydelighed, at Skovshoved er MEGA favorit i Arena Nord. Selv Peter Mikkelsen er undertippet, idet Jan Ø. Jørgensen, som ellers ikke spillede mandag aften, er tilbage hos Skovshoved. Netop dette opgør er vi mange, som glæder os til at gøre, så det gælder om at være på plads kl. 19.00.

Se holdopstillingerne her.


Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen