HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.02.2015
VEB vinder 4-2 efter flot holdindsats i Kastrup

VEB vandt mandag aften med 4-2 på udebane i Kastrup over KMB 2010. Bag cifrene gemmer sig et drama, som meget vel kunne have endt med, at VEB skulle været rejst hjem til Nordjylland uden point.

Foran 2-0 var VEB i store problemer. Peter Mikkelsen var nede med 1-2 i sæt, og amerikanerne Paula Lynn Obanana og Eva Lee var nede med 0-2 i sæt og bagud med 3-7 i tredje sæt, hvor de endda overlevede en matchbold. Men begge kampe endte med sejre til VEB i fem sæt. IMPONERENDE!

Det hører med til historien, at Obanana og Lee ankom til hallen kl. 17.45 efter en 19 timer lang rejse fra USA. De to piger er gjort af et særligt stof. Også kroaterne og Ville Lång fra Finland kom direkte fra de nationale mesterskaber, så forberedelserne til kampen var langt fra optimale.

- Det var en flot holdindsats under svære vilkår, hvor spillerne ankom fra nationale mesterskaber i Kroatien, Finland og USA. Vi viste igen, at vi stod sammen som et hold. Det tegner lovende, siger træner Martin Kragh.

VEB kom perfekt fra start med sejre i tre sæt til både Ville Lång i anden herresingle og Stasa Poznanovic/Zvonimir Durkinjak i mixeddouble. Derefter fulgte dramaet i første herresingle og damedouble, hvor VEB bevægede sig på randen af den helt store nedtur. Men på en aften, hvor linjerne var et andet sted end mange af Peter Mikkelsens bolde, sled "borgmesteren" sig alligevel til en beundringsværdig sejr over hollænderen Jordy Hillbink.

Og så kan vi altså ikke rose amerikanerne nok. Mette Schjoldager og Pernille Harder er et gennemrutineret par, som normalt vinder, når de spiller sammen. Især når de fører 2-0 i sæt. Men Lee og Obanana er gjort af et særligt stof. De gravede de nødvendige ressourcer frem og sikrede VEB en 4-0 føring.

Så gjorde det ikke så meget, at Katarina Galenic tabte sin damesingle til Amalie Fangel, mens Frederik Aalestrup og Martin Kragh tabte i fem sæt til Michael Søgaard og Kristoffer Knudsen. "Aale" havde efter sin flotte finaleplads i Island set frem til dette opgør, men han må erkende, at Ligakvalifikation er noget helt andet end 3. division.

Da Ikast vandt over Højbjerg er både VEB og Ikast noteret for otte point, mens Højbjerg og KMB 2010 er uden point. VEB og Ikast mødes i næste spillerunde, tirsdag 17. februar, og her har VEB fordel af hjemmebane.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen