HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



16.02.2015
Kan VEB få skovlen under Ikasts velspillende talenter?

VEB er favorit mod Ikast. På papiret altså. Men Ikasts unge spillere udvikler sig i rakettempo. Går det så stærkt, at de allerede har overhalet de mere rutinerede VEB-spillere? Det spørgsmål er vi mange, som glæder os til at få besvaret tirsdag aften i Arena Nord. Sikkert er det, at vinderen af dette opgør er meget, meget tæt på en plads i Badmintonligaen 2015/2016.

Herredouble:

Zvonimir Hölbing/Martin Kragh - Sune Gavnholt/Lasse Mølhede: 60-40

Zvonomir og Martin gav os en dejlig opløftende indsats i seneste hjemmekamp mod Højbjerg, som også resulterede i en sikker sejr. Vi håber på samme koncentreret indsats mod rutinerede Sune Gavnholt og det unge doubletalent Lasse Mølhede. Efter den flotte hjemmesejr må vi påtage os favoritværdigheden, selv om Ikast har valgt at indlede med herredouble - det kunne tyde, at gæsterne forventer at vinde dette opgør. Spændende. 

1. herresingle:

Peter Mikkelsen - Victor Svendsen: 60-40

Igen en kamp, hvor det er rutinen mod ungdommen. Vi er glade for at se det unge stortalent fra Hjørring, Victor Svendsen, i Arena Nord. Victor har de seneste par sæsoner haft en flot udvikling, og han vist, at hans topniveau er meget højt. Han arbejder med, at bundniveauet skal hæves, da der stadigvæk er enkelte kamp, hvor han falder lidt igennem. Heldigvis for Ikast og Victor kunne det tyde på, at han p.t. er inde i en meget stabil periode. I seneste holdkamp slog han flot på udebane Rasmus Gemke, og i weekenden steg han til tops i Aarhus ABs mesterrække turnering. Vi håber, at "borgmesteren" har kridtet skoene, da det kræver en optimal præstation fra Vendsyssel-spilleren, hvis sejren skal i hus. 

Damesingle:

Katarina Galenic- Kristina Gavnholt: 35-65

Selvom Kristina Gavnholt lidt overraskende tabte i seneste holdkamp mod Højbjergs Michelle Chan, må den rutinerede slovak regnes for favorit mod vores talentfulde kroat. Katarina har gjort det udmærket i sine kampe i kvalifikationsspillet, hvor hun har presset både Michelle Chan og Amalie Fangel til det yderste. Tirsdag gælder det igen om at vise den fight, som hun så flot hidtil i sæsonen har ydet på banen. Og desuden gælder det for Katarina om hele tiden at udvikle sig og lære af disse kampe på højeste niveau.

2. herresingle:

Ville Lång - Mads Emil Kristensen: 65-35

Vores finske spiller skal op mod vendelboen Mads Emil. Ligesom Victor har Mads Emil udviklet sig helt forrygende og har været en nøglespiller for Ikast i denne sæson. Mange flotte og vigtige sejre er det blevet til. Vi vurderer dog, at Villes internationale rutine skal gøre, at han kører en sejr hjem mod Mads Emil. Men igen, hvis Ville ikke rammer et fornuftigt niveau, så bliver Mads Emil en farlig mand i Arena Nord.

Mixeddouble:

Zvonimir Durkinjak/Stasa Poznanovic - Martin L. Hansen/Emilie Furbo: 60-40

Selvom vi giver vores kroatiske duo favoritværdigheden, skal Martin og Emilie bestemt ikke undervurderes. I kampen mod Kastrup slog Ikast-parret de tidligere verdensstjerner Michael Søgaard og Mette Schjoldager. Og i weekenden spillede de sig frem til finalen i Aarhus AB´s mesterrække turnering. Men der skal en del til at besejre den hårdtslående Zvonimir og den altid tændte Stasa i Arena Nord, så vi håber på sejr til Vendsyssel.

Damedouble:

Eva Lee/Paula Lynn Obanana - Simone Prutsch/Trine Villadsen: 70-30

Vores amerikanske double er lavet af noget specielt. Mange synes ikke, de imponerede resultatmæssigt i vores sidste kamp mod Kastrup. Men når man lige ser, hvad de var igennem, inden de sikrede sig en sejr i fem sæt mod de rutinerede Pernille Harder og Mette Schjoldager, så kan man kun blive imponeret. Spiller kamp mod Højbjerg midt ugen, tager hjem til USA for at deltage i en OL-kvalifikation for så at straks at returnere til Danmark. Lander i Kastrup Lufthavn. Direkte ud til kamp efter næsten et døgns rejse og sikrer VEB en afgørende sejr. Det kan man kun have respekt for. I dag står de over for østrigske Simone Prutsch og Trine Villadsen fra Bindslev. Dem, som har fulgt med i badmintonverdenen, ved, at Trine altid har været et super stort talent. Efter en meget succesrig ungdomstid kom der et par hårde år, men det ser ud til, at Trine igen er kommet på rette hylde. Til DM for 14 dage siden pressede hun den danske landsholdsspiller Sandra-Maria Jensen helt ud i torvene, men måtte se sig slået med 22-20 i 3. sæt. Vi tror dog, at Ikast-parret får det svært mod Eva og Paula, men det bliver helt sikkert en seværdig kamp.

Der er kampstart kl. 19.00 og gratis entre i Arena Nord.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen