HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.03.2015
To point i Ikast vil sikre VEB endnu en sæson i Badmintonligaen

Med en sejr tirsdag aften ude over Ikast sikrer VEB sig endnu en sæson i Badmintonligaen, og VEB er i stærkeste opstilling mod midtjyderne.

VEB topper Ligakvalifikationen med 11 point efter tre kampe, mens Ikast er på andenpladsen med otte point. Derefter følger Højbjerg med tre point og KMB 2010, som er uden point. De to bedste får en plads i Badmintonligaen 2015/2016.

- Vores situation ser p.t. meget fornuftig ud, og vi sætter alt ind på at få de nødvendige point i Ikast, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB vandt 17. februar med 4-2 over Ikast i Arena Nord. Og begge hold har valgt samme holdopstilling, når det kl. 19.00 går løs i Ikast Brande Arena. Herredouble og damesingle var de to kategorier, som Ikast sejrede i, mens VEB vandt begge herresingler samt dame- og mixeddouble.

Se de to holdopstllinger her.

- Vi har stor respekt for Ikast. De har overrasket positivt i disse kvalifikationskampe til ligaen, og vi har naturligvis bemærket, at de har vundet samtlige hjemmekampe i denne sæson, siger Jan R. Jensen.

To VEB-spillere går på banen med ekstra meget selvtillid. Zvonimir Durkinjak og Zvonimir Hölbling strøg søndag helt til tops i Romanian International 2015. De spiller dog ikke sammen i Ikast. Durkinjak er placeret i mixeddouble med Stasa Poznanovic, mens Hölbling er makker med VEB's spillende træner, Martin Kragh.

De to sidste runder spilles 22. og 27. april. Her møder VEB Højbjerg ude og KMB 2010 hjemme. VEB har således tre chancer for at forny licensen til holdets i givet fald 10. sæson i træk i Badmintonligaen.
Tirsdag 15. december kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Skovshoved
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen