HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.04.2015
Mandag i Arena Nord: Sidste kamp i denne sæson

VEB sætter punktum for en ekstraordinær lang sæson, når holdet mandag aften får besøg af KMB 2010.

Lad det være slået fast med det samme inden den sidste kamp i Ligakvalifikationen: Begge hold har kun æren at spille for. KMB 2010 må tage til takke med endnu en sæson i landets næstbedste række, mens VEB er sikret en plads i Badmintonligaen 2015/2016.

Især gæsterne fra Kastrup-Magleby har rystet posen meget og kommer til Frederikshavn med hele seks nye spillere i forhold til det første opgør på Amager. VEB "nøjes med" fire nye spillere sammenlignet med 4-2 sejren ude over KMB 2010.

VEB stiller op uden Ville Lång, Katarina Galenic, Eva Lee og Paula Lynn Obanana. De erstattes af Frederik Aalestrup, Marie Haugen, Lotte Vestergaard og Dorte Ledet. 

Se de to holdopstillinger her.

Her i slutningen af april er det - hånden på hjertet - ikke badminton, som de fleste af vores trofaste tilskuere tænker på, men spillerne håber, at publikum trods alt er klar på de blå stole i Arena Nord, når det går løs fra kl. 19.00.

Der er gratis entre til kampen mod KMB 2010, hvor publikum selvfølgelig bliver løbende orienteret om, hvordan det går i aftenens anden kamp i Ligakvalifikationen. Her mødes Ikast og Højbjerg i en altafgørende kamp om den sidste plads i Badmintonligaen 2015/2016.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen