HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.04.2015
VEB henter damesingle i Skælskør-Slagelse

Kati Tolmoff siger farvel til Skælskør-Slagelse og goddag til Vendsyssel Elite Badminton. Den 31-årige damesingle fra Estland håber, at klubskiftet øger hendes chancer for at kvalificere sig til OL i Rio de Janeiro.

Sæsonen 2015/2016 kommer til at bære stærkt præg af, at mange spillere har fokus på at kvalificere sig til OL. De gælder også VEB's nye damesingle. Kati Tolmoffs opskrift på succes er deltagelse i en lang række internationale turneringer samt en fast plads på VEB's ligahold.

Det sidste har hun ikke haft i Skælskør-Slagelse. Her var hun reserve for Mette Poulsen. Kati Tolmoff fik chancen i fire ligakampe i den forgangne sæson, og hun blev her noteret for tre sejre. Ikke mindst var det imponerende, at hun i DM-semifinalen vandt over Tine Baun.

Kati Tolmoff flyttede til Danmark for 12 år siden for at udvikle sig som badmintonspiller. Hun bor i dag i Greve Strand  med sin mand og parrets to børn på to og fire år. Esteren var med til OL i Beijing, men gik glip af OL i London. Nu er det hendes ambition af komme med til OL næste år i Brasilien.

- Det er hårdt med to børn. Der er ingen spildtid, men jeg er typen, der nok skal finde vejen, når jeg sætter mig et mål, smiler Kati Tolmoff.

Hun ligger p.t. nr. 79 på verdensranglisten. Hendes bedste placering var i 2009, hvor hun var nr. 31. På den danske rangliste er VEB's nye damesingle nr. ni.

VEB har i denne sæson brugt Telma Santos fra Portugal, Katarina Galenic fra Kroatien og Marie Haugen i damesingle. VEB har også kontrakt med Marie Haugen i næste sæson.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen