HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.05.2015
Landsholdsspilleren Maria Helsbøl skifter til VEB

VEB forstærker sig med Maria Helsbøl, som er en fast del af forbundstræningen i Brøndby. Den 25-årige doublespiller skifter til VEB fra Solrød, men hun har tidligere spillet flere sæsoner i Værløse.

- Det hører til sjældenhederne, at vi kan lokke landsholdsspillere i den alder herop, og derfor er vi meget stolte over, at Maria Helsbøl har valgt at spille for VEB i den kommende sæson, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Maria Helsbøl har netop repræsenteret Danmark ved VM for hold, Sudirman Cup. Den kommende VEB-spiller fik for alvor chancen, da Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juul blev udelukket på grund af den såkaldte småkagekonflikt. Maria Helsbøl var med i to af Danmarks kampe, og det lykkedes hende at vinde sin damedouble mod England, mens det blev til et nederlag til Indonesien, ligeledes i damedouble.

For Maria Helsbøl var Sudirman Cup højdepunktet i en sæson, som først begyndte i december 2014, efter at hun i februar 2014 rev korsbåndet og det inderste ledbånd i knæet over.

Maria Helsbøl ligger efter sin lange skadespause kun nr. 23 på den danske rangliste i damedouble, men hun har i flere år været i Top 10 i såvel dame- som mixeddoule. Hun er også blevet kåret som MVP i Badmintonligaen, det vil sige ligaens mest værdifulde spiller.

- Vi betragter tilgangen som en markant forstærkning og glæder os over, at Maria er den fjerde nye dansker, som vi har skrevet kontrakt med, siger Jan R. Jensen.

VEB har også sikret sig tilgang af Josephine VanZaane (Værløse) og Lasse Mølhede (Ikast). Den fjerde spiller er VEB endnu ikke klar til at offentliggøre.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen