HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.08.2015
To uger til sæsonpremieren i Badmintonligaen

Målet er en plads i Top 8, som kvalificerer sig til kvartfinalerne. Sådan lyder meldingen fra Vendsyssel Elite Badminton præcis to uger før sæsonpremieren i Badmintonligaen, hvor VEB får besøg af Solrød i Arena Nord i Frederikshavn.

VEB havde i den forgangne uge tre spillere i aktion ved VM i Indonesien. Det lykkedes dog hverken Kati Tolmoff, Ville Lång eller Jonatan Nordh at slippe videre til anden runde i det skrappe selskab.

- Det havde selvfølgelig pyntet med en enkelt sejr, men alene det at have tre spillere med til VM er et godt tegn, mener VEB's formand, Jan R. Jensen.

Den forgangne sæson udviklede sig til en hård omgang for VEB, som havnede i nedrykningsslutspillet. Her viste spillerne dog høj moral og satte hurtigt tingene på plads.

De skuffende resultater i grundspillet fik dog konsekvenser. Der er skiftet ud på mange pladser. Faktisk er Marie Haugen, Peter Mikkelsen, Ville Lång og Zvonimir Durkinjak de fire eneste gengangere i dette års trup.

Nye i VEB's trup er Maria Helsbøl (Solrød), Camilla Sørensen (Hillerød), Kati Tolmoff (Skælskør/Slagelse), Josephine van Zaane (Værløse), Jonatan Nordh (Sverige) og Lasse Mølhede (Ikast).

- Vi har flere spillere, som er på vej frem i karrieren og er klar til at kæmpe r.... ud af bukserne. Og det er spillere, som vil kæmpe for hinanden. Det kan jeg allerede mærke, siger 30-årige Camilla Sørensen, som har fået hele sin badmintonopdragelse i Skagen og nu skal være spillende træner i VEB.

VEB åbner sæsonen tirsdag 1. september kl. 19.00 mod Solrød. Spillerne samles i Skagen i dagene op til kampen. 
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen