HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.10.2015
VEB-træner: Skovshoved ramte den lige i r....

VEB-træner Morten Olsen var ikke så skuffet efter fredagens "æg" i Skovshoved, som man kunne forvente. Kønt var det ikke at følge på livestreaming, men Morten Olsen tager alligevel noget godt med fra kampen.

- Vores damedouble gør mig fortrøstningsfuld. Det var meget bedre end mod Greve. Desuden skal der lyde en stor cadeau til til Maria og Lasse i mixeddouble. Det var første gang, at Lasse spillede mod en verdensklassedouble, og de udførte den gameplan, som vi lagde. Det er er jeg glad dig, siger Morten Olsen.

Hvad er din vurdering af herredoublen, som tabte 9-21, 10-21?

- Det var en kamp, som vi skulle have haft mere ud af, men vi må konstatere, at Zvonimirs flotte andenplads i single i sidste uge i Tjekkiet stadig sidder i benene. Han spillede otte singler, og dem har han ikke rystet af sig endnu.

Spiller Zvonimir og Jonatan herredouble sammen i VEB's næste kamp tirsdag 24. november mod Team Skælskør/Slagelse?

- Ha-ha, det vil jeg ikke ud med, men vi har stadig tillid til den herredouble. Vi så deres høje niveau mod Solrød, og det niveau ved jeg, at de kan ramme igen.

Heller ikke Kati Tolmoff ramte niveauet i første sæt. Det blev meget bedre i andet sæt.

- Kati kæmpede med at benene få til at køre. Det drillede hende i dag, men vi fik justeret taktikken mellem første og andet sæt, som hun i mine øjne lige så godt kunne have vundet.

VEB's muligheder blev ikke ligefrem bedre af, at Ville Lång - holdets eneste favorit i den vanskelige udekamp - var stærkt svækket af influenza, feber og hoste.

Morten Olsen mener, at det var Skovshoveds fortjeneste, at VEB-spillerne havde det så svært.

- Der findes to Skovshoved-hold. I aften mødte vi desværre det hold, som er det bedste i ligaen. Alle spillere ramte den lige i r...., vurderer Morten Olsen.

Efter fire kampe er VEB noteret for fem point.

- Og det er vi meget tilfredse med, understreger VEB-træneren.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen