HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook14.12.2015
VEB på jagt efter første sejr i Gentofte i fire år

VEB jagter tirsdag aften sin første sejr i Gentofte i fire år. Og det sker med Zvonimir Durkinjak tilbage på holdet. Kroaten sad udenfor med en skade i de seneste par kampe.

Inden kampen i morgen aften ligger Gentofte og VEB side om side i tabellen. Begge hold er noteret for fem point og en kampscore på 14-25. Odense er sidst med fire point, mens Solrød har seks point. Disse fire hold kæmper om de to sidste pladser i kvartfinalerne.

Set i det lys er det - med kun tre runder igen - tre særdeles vigtige point, som står på højkant, når Gentofte tager imod VEB. Rejser VEB tomhændet hjem, vil det være holdets fjerde nederlag i træk, og så begynder det for alvor at ligne anden sæson i træk med kvalifikationsspil.

De to hold kan ses her.

Som skrevet har VEB ikke vundet i Gentofte siden november 2011, og dengang var det et svækket GBK-hold, som VEB vandt 4-2 over. 

Zvonimir Durkinjak er igen til disposition. Han er placeret i mixeddouble med Maria Helsbøl, og det er klart en kamp, hvor VEB er favorit. Gentofte er favorit i herredouble, men ellers ligner det tætte opgør. Det bliver ikke mindst interessant at se, hvordan VEB's Kati Tolmoff klarer sig mod Sofie Holmboe Dahl. Den 19-årige Gentofte er en af sæsonens positive overraskelser i Badmintonligaen med fire sejre i seks kampe.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen