HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook03.01.2016
To kampe på tre dage afgør VEB's skæbne i grundspillet

Med bare to runder tilbage i grundspillet jagter Vendsyssel Elite Badminton vigtige point, når holdet tirsdag 5. januar får besøg af Aarhus AB.

De to sidste runder afvikles på tirsdag og torsdag. Ud over Aarhus AB mangler VEB at spille ude mod Højbjerg. Og spændingen er meget stor. De otte bedste i Badmintonligaen kvalificerer sig til DM-kvartfinalerne, mens nr. 9 og 10 skal spille kvalifikationsspil mod Ikast og KMB 2010 fra 1. division.

Seks klubber kæmper om de sidste fire pladser i kvartfinalerne:

1. Skovshoved 18 point
2. Værløse 18 point
3. Skælskør/Slagelse 13 point
4. Greve 12 point
5. Højbjerg 9 point
6. Aarhus AB 9 point
7. Solrød 7 point
8. Gentofte 7 point
9. Odense 6 point
10. VEB 6 point

VEB indledte sæsonen med to sejre i Golden Set over Solrød og Odense. Derudover har VEB tabt i Golden Set til Greve og Gentofte, mens det ikke lykkedes at få point mod Skovshoved, Værløse og Skælskør/Slagelse.

- Det vil sige, at vi har spillet Golden Set mod alle hold, vi har mødt, uden for Top 3. Meget tyder på, at kampene bliver lige så tætte mod de to Aarhus-hold, vurderer VEB's formand, Jan R. Jensen.

VEB førte senest med 3-1 i Gentofte, men måtte nøjes med ét point, da Kati Tolmoff tabte i Golden Set. Jan R. Jensen noterer dog med stor tilfredshed, at spillerne viste lovende takter, der gør formanden optimistisk inden de to afgørende kampe.

- Vi ligger sidst, men har afgørelsen i egne hænder, og jeg tror på, at vi kommer med i kvartfinalerne, siger Jan R. Jensen.

De to hold offentliggøres i morgen. Aarhus AB havde i sæsonens første seks kampe to stærke kvinder fra Malayasia med. De figurerede dog ikke i holdstillingen, da aarhusianerne inden jul tabte til Greves danske mestre, men VEB forventer, at begge er med i bussen til Frederikshavn.

Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Nord, hvor der er gratis entre.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen