HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.01.2016
VEB-triumf i nøglekamp: Vinder 5-1 over Aarhus AB

Vendsyssel Elite Badminton vandt tirsdag aften med 5-1 over Aarhus AB i Badmintonligaen. Det var første gang i denne sæson, at det lykkedes VEB at erobre alle tre point.

- Det var en befrielse og skønt, at alle spillerede præsterede i samme kamp. Sejren giver os masser af selvtillid inden kampen på torsdag mod Højbjerg, udtaler VEB's spillende træner, Camilla Sørensen.

Sejren til VEB - og de øvrige resultater i næstsidste spillerunde - betyder, at der venter en helt utrolig spændende afslutning på grundspillet. Gentofte er sidst med syv point. Fire hold er noteret for ni point, blandt andet VEB, mens Solrød har 10 point. To af disse hold skal ud i nervepirrende nedrykningskampe, mens fire hold slipper videre til DM-kvartfinalerne - se stillingen her.

- Det bliver forbudt for børn på torsdag, men vores opgave er at vinde i Højbjerg. Det kan vi, og det skal vi gøre ved at fokusere 100 procent på de seks kampe i Højbjerg og ikke de andre holdkampe samme aften, siger VEB-træner Morten Olsen.

Mod Aarhus AB var der sejre i nævnte rækkefølge til Josephine Van Zaane/Camilla Sørensen, Jonatan Nordh/Lasse Mølhede, Kati Tolmoff, Mara Helsbøl/Zvonimir Durkinjak og Peter Mikkelsen.

Sejren i herredouble var en overraskelse, og det var vigtigt for de to VEB-spillere at tanke selvtillid. Skønt var det også at se Peter Mikkelsen vinde og sikre VEB en sejr på 5-1. Det betød, at VEB kom forbi Aarhus AB på en bedre score.

Ville Lång var eneste VEB-spiller, som tabte, men finnen var involveret i holdkampens bedste dyst, da han tabte 17-21 i tredje sæt til 18-årige Anders Antonsen. AB-spileren er noteret for syv sejre i otte ligakampe i denne sæson.

Se resultater fra de seks kampe her.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen