HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.01.2016
Opvarmning i Scandic The Reefs tropiske vandland

Der stod afslapning i Scandic The Reefs tropiske vandland i Frederikshavn på programmet onsdag aften forud for Vendsyssel Elite Badmintons skæbnekamp mod Højbjerg.

Med en sejr i torsdagens udekamp i Højbjerg vil VEB definitivt sikre sig en plads i DM-kvartfinalerne, men mulighederne er mange inden den usandsynligt spændende afslutning på grundspillet. Hele seks hold kæmper om de sidste fire billetter til kvartfinalerne og om at undgå de to pladser i nedrykningsslutspillet - stillingen.

- Det har aldrig været så tæt før inden sidste runde, mener VEB's formand, Jan R. Jensen, som gerne indrømmer, at han er så nervøs, at han formentlig ikke tør tage med til Aarhus.

- Heldigvis har vi spillerne til rådighed i fire dage i denne uge, og det kan mærkes. Jeg fornemmer en virkelig god stemning i truppen. Og efter sejren på 5-1 over Aarhus AB i tirsdags tror vi for alvor på, at vi kan få de nødvendige point, selv om det selvfølgelig er en stor fordel for Højbjerg at spille på hjemmebane, erkender VEB-formanden.

Humøret i VEB-lejren var i hvert fald højt under træningen onsdag eftermiddag i Badmintonhallen i Frederikshavn, og det blev ikke dårligere af besøget i The Reef.

- Det var fantastisk at være i The Reef. Det nød spillerne meget, oplyser VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Opgøret mellem Højbjerg og VEB ligner på forhånd en tæt affære. Aarhusianernes træner, Michael Kjeldsen, vurderer ifølge Højbjergs hjemmeside, at de to hold hver er knebne favoritter i to kampe, mens de to herresingler ser endnu mere jævnbyrdige ud.

Se de to holdopstillinger her.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen