HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



07.01.2016
VEB videre til DM-kvartfinalerne efter sejr i Højbjerg

Vendsyssel Elite Badminton sikrede sig torsdag aften en plads i DM-kvartfinalerne. Det blev en kendsgerning, da VEB i den sidste kamp i grundspillet vandt 4-3 efter Golden Set ude mod Højbjerg.

Pladsen i kvartfinalerne var dog en kendsgerning, inden VEB var færdig med sin kamp i Højbjerg, da ellers hjemmestærke Aarhus AB overraskende tabte 1-5 i hjemmekampen mod Solrød. Dermed var kravet "kun" to sejre i Højbjerg.

Aarhus AB tabte sine tre sidste kampe, og skal sammen med Gentofte spille kvalifikationsspil med Kastrup-Magleby og Ikast fra 1. division. 

VEB kan derimod glæde sig til to spændende kvartfinaler mod et hold fra Top 4. Disse kampe spilles tirsdag 9. og fredag 12. februar. Holdene fra Top 4 vælger modstandere om få dage.

Maria Helsbøl og Zvonimir Durkinjak gav VEB en drømmestart i Højbjerg med en overlegen sejr på 21-13, 21-7 over den tidligere VEB-spiller Emilie Juul Møller og Morten Skrøder Bødskov.

Til gengæld blev det til Højbjerg-sejr i damedouble. Camilla Sørensen og Josephine Van Zaane tabte 19-21, 16-21 til Nanna Vestergaard og Line Nørgaard.

Set med VEB-øjne kom aftenens store skuffelse i første herresingle. Ville Lång tabte efter en dårlig præstation hele 14-21, 6-21 til Kasper Dinesen. 

Peter Mikkelsen var nu presset til at vinde. Han vandt 21-16 i første sæt over Morten Brødbæk, men så meldte problemerne sig, og længe lignede det en Højbjerg-sejr. Men den rutinerede VEB-spiller bliver ikke kaldt "Borgmesteren" for ingenting. I tredje sæt var Peter Mikkelsen bagud i begyndelsen, men kæmpede sig tilbage og kom foran 20-17. Første matchbold kiksede, da Højbjerg-spilleren var heldig på netkanten. Anden matchbold smashede Peter Mikkelsen i nettet. Men på tredje matchbold lykkedes det. Morten Brødbæk lod en bold gå på baglinjen, som akkurat holdt sig inde. En lykkelig Peter Mikkelsen lagde sig ned på gulvet og skreg sin glæde ud i hele hallen. Den sejr var meget, meget vigtig.

Kort efter indløb den dejlige nyhed om Solrøds sejr, og dermed var pladsen i DM-kvartfinalerne hjemme. VEB var sikker på avancement på grund af en bedre kampscore - i øvrigt en fordel, som Peter Mikkelsen fremskaffede med den afsluttende sejr i hjemmekampen i tirsdags mod netop Aarhus AB.

VEB kom bagud 2-3, da Lasse Mølhede og Jonatan Nordh tabte 20-22, 17-21 til Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael. Aarhusianerne have heldet med sig på nogle afgørende bolde i begge sæt. 

Nu var det op til Kati Tolmoff at fremskaffe et Golden Set mod Alexandra Bøje, og den mission lykkedes. 21-12, 17-21, 21-17 vandt VEB's estiske damesingle. Det var en fornøjelse at se, hvordan Kati Tolmoff var topmotiveret og udstrålede en kampgejst, som kunne høres i det meste af Aarhus. Herligt.

Goldet Set blev herredoubble, hvor Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak mødte Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael. Og VEB-parret satte sig på kampen fra start. Durkinjak knaldede flere afgørende bolde i gulvet, og Mølhede havde også flere fine aktioner. 4-3 til VEB, som dermed slutter på sjettepladsen i grundspillet.

Nu venter vi spændt på vores modstander i kvartfinalerne.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen