HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



08.02.2016
Estisk mester er VEB's lotto-kupon i kvartfinale

Vendsyssel Elite Badminton havde en overraskelse i ærmet, da holdene til tirsdagens kvartfinale mod Værløse i dag blev offentliggjort. Kati Tolmoff, som har spillet damesingle i alle kampe i grundspillet, skal spille damedouble med Josephine Van Zaane.

- Bare kald det vores lotto-kupon. Det er et forsøg på at kaste en bold op i luften og håbe på det bedste, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

VEB har vurderet, at Kati Tolmoff, som søndag blev estisk mester i damesingle for 13. gang, har ringe vinderchancer mod den nybagte dobbelte danmarksmester Line Kjærsfeldt. Og da gæsterne også er klare favoritter i damedouble, vælger VEB at ryste posen.

- Kati er fysisk stærk og kan løbe mange bolde op. Hun har selvfølgelig aldrig spillet sammen med Josephine før, men vi føler, det er en gratis chance for os, og alt presset ligger på Værløse-parret, udtaler Allan Kolbro Nielsen.

Værløse stiller i damedouble op med Thilde Mattisson og Julie Finne-Ipsen.

Rokeringen betyder, at Camilla Sørensen "får fornøjelsen" af at møde Line Kjærsfeldt i damesingle. Alt andet end to sjællandske sejre i de to damekampe vil være en overraskelse. 

Derudover går Værløse benhårdt efter sejren i herredouble, hvor den tidligere VEB-spiller Nikolaj Overgaard er makker med Søren Gravholt. De møder VEB's Lasse Mølhede og Jonatan Nordh.

- Værløse er favorit, men vi tror på, at Lasse og Jonatan kan skabe overraskelsen. De har spillet godt i de seneste kampe, og netop mod Værløse skylder de en god kamp. Det er de ikke et sekund i tvivl om, siger Allan Kolbro Nielsen.

I grundspillet tabte VEB-parret skuffende til Søren Gravholt og en meget skadet Jonas Rasmussen. Værløse vandt med 5-1, da de to hold mødtes i november i Skagen, men VEB's optimisme er alligevel stor inden kampen tirsdag aften.

- Vi betragter os som favoritter i mixeddouble og første herresingle, og Peter Mikkelsen ved, hvad der står på spil i denne kamp, så vi har også en god fornemmelse i anden herresingle, siger VEB-træneren.

Peter Mikkelsen møder Mikkel Mikkelsen. Værløse-spilleren vandt senest over Peter Mikkelsen i Skagen. "Borgmesteren", som Peter Mikkelsen kaldes i VEB, stopper i klubben efter denne sæson, så det kan være hans sidste hjemmekamp i Frederikshavn.

- Det er helt sikkert med til at sætte Peter ekstra op. Han er opsat på at få en kamp mere i Arena Nord, smiler Allan Kolbro Nielsen og tilføjer, at Mikkelsens motivation er øget markant, efter at han søndag tabte til træneren på golfbanen, selv om "Borgmesteren" lavede solide 31 point.

I første herresingle skal Ville Lång op mod bornholmeren Rasmus Messerschmidt, der ikke har haft den bedste sæson. 

- Den kamp vinder Ville. Han har spillet godt i Frederikshavn i denne sæson, og han vandt over Rasmus Messerschmidt i Skagen, selv om han havde høj feber, og vi var bagud med 0-5, fortæller Allan Kolbro Nielsen.

I mixeddouble stiller VEB igen op med Maria Helsbøl og Zvonimir Durkinjak. De spillede også sammen i VEB's tre sidste kampe i grundspillet, hvor det blev til tre sejre. Og de er favoritter mod Emma Wengberg og René Mattisson.

Der er kampstart - og gratis entre - kl. 19.00 i Arena Nord.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen