HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



09.02.2016
Luksustur til Thailand blev til regnvejrs-ferie pĂĄ Lolland

Vendsyssel Elite Badminton udspillede sin rolle i DM-slutspillet, da holdet tirsdag aften tabte med 1-4 på hjemmebane til Værløse i den første af to kvartfinaler.

- De var bedre end os. Længere er den ikke, erkender VEB-træner Morten Olsen.

Der er returkamp i Værløse fredag aften. Her skal VEB vinde med 4-1 for at fremtvinge et Golden Set. Det sker ikke. Dermed bliver der sat punktum for VEB's sæson pĂĄ fredag. 

Med over 400 tilskuere var der sæsonrekord i Arena Nord. Det lå i luften, at VEB havde chancen for at drille Værløses favoritter. Men aftenen udviklede sig ikke som håbet set med VEB-øjne. Faktisk sad man tilbage med det indtryk, at luksusrejsen til Thailand i sidste øjeblik blev erstattet med 14 dage i regnvejr på Lolland.

Ville Långs nederlag i aftenens fjerde kamp gjorde ondt. Finnen tabte første sæt 20-22 til Rasmus Messerschmidt og måtte ved stillingen 12-12 i andet sæt opgive med en fibersprængning. Det var en kamp, hvor VEB på forhånd kalkulerede med en sejr i to sæt.

Nederlaget betød, at VEB var bagud 1-3 inden de to sidste kampe. Det øgede presset gevaldigt pĂĄ unge Lasse Mølhede og Jonatan Nordh. Det havde parret det tydeligvis ikke godt med. Begge, men især Jonatan Nordh, spillede krampagtigt og tabte 18-21, 14-21 til den tidligere VEB-spiller Nikolaj Overgaard og Søren Gravholt. 

Og på banen ved siden af var Peter Mikkelsen helt ved siden af sig selv. Han nåede at tabe stort i første sæt og var bagud i andet sæt, da afgørelsen faldt i herredouble. Altså tre skuffende kampe som afslutning på den første kvartfinale, der ellers begyndte planmæssigt.

Camilla Sørensen var chanceløs mod den danske mester Line Kjærsfeldt. 12-21, 6-21 endte kampen. Til gengæld var der heller ingen tvivl om sejren til VEB i mixeddouble. Her vandt Maria Helsbøl og Zvonimir Durkinjak med 21-15, 21-11 over Emma Wengberg og René Mattisson.

I damedouble bed Kati Tolmoff og Josephine Van Zaane især i første sæt fint fra sig. Her førte de 11-7, men tabte 16-21, 15-21. Indsatsen mod Værløses favoritter fejlede dog ikke noget. 

Men herfra begyndte nedturen. En sejr til Ville og stillingen 2-2 havde skabt et helt anderledes pres på Værløse. Og mon ikke også, at denne stilling kunne have tændt publikum i Arena Nord? Det kan godt være, at der var sæsonrekord, men de fleste tilskuere sad på deres hænder i stedet for at heppe på VEB.

Det begyndte okay, men endte desværre med tæsk. Fredagens returkamp har kun kosmetisk betydning. Nu gælder det om at se frem mod den kommende sæson.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen