HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.05.2016
Sveriges bedste damedouble skifter til VEB

Vendsyssel Elite Badminton får en svensk damedouble i næste sæson. Emma Wengberg og Clara Nistad har valgt at tørne ud for landets nordligste ligaklub.

Mens 28-årige Emma Wengberg skifter fra ligakonkurrenten Værløse, bliver det første gang, at 20-årige Clara Nistad skal repræsentere en dansk klub. Hun spillede i den forgangne sæson for MK Badminton i The AJ Bell National Badminton League i England, hvor hun var holdkammerat med blandt andre Marie Røpke og Anders Kristiansen.

Emma Wengberg og Clara Nistad er Sveriges p.t. bedste damedouble. Parret ligger nr. 68 på verdensranglisten.

- Jeg er meget glad for, at det bliver to svenskere, som skal spille for os. De kommer ikke for sjov. De vil vinde, og den indstilling har vi brug for, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

I VEB's idealopstilling er der ingen tvivl om, at de to svenskere placeres i damedouble, men Wengberg kan også spille mixeddouble, og Nistad mestrer faktisk alle tre kategorier.

- Det gør os endnu sværere at læse i de enkelte kampe, fordi modstanderne aldrig ved, hvordan vi stiller op, så der er flere grunde til, at vi glæder os over tilgangen af Emma og Clara, siger Jan R. Jensen.

Med tilgangen af de to svenskere har VEB præsenteret fem nye spillere. De tre andre er esteren Raul Must, Victor Svendsen, som har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring, og Jacco Arends fra Holland. Fra sidste års hold fortsætter Maria Helsbøl, Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen