HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.05.2016
VEB har vokseværk - nu er Hjørring også med

Ligaklubben Vendsyssel Elite Badminton (VEB) har vokseværk. Fra den kommende sæson bliver Hjørring Badminton Klub en del af det holdfællesskab, som Frederikshavn Badmintonklub og Skagen Badmintonklub med succes etablerede i 2002.

Samarbejdet betyder først og fremmest en styrkelse af talentudviklingen og seniortræningen i hele Vendsyssel. Ligesom Skagen og Frederikshavn fortsætter Hjørring med at have sine egne hold i ungdomsrækkerne, mens seniorholdene i Hjørring fremover bliver en del af VEB (Skagen og Frederikshavn).

- Det handler om, at træningen bliver endnu bedre på alle niveauer i Vendsyssel, så flere talenter bliver længere i landsdelen. Vi skal have sat en prop i, at de største talenter automatisk flytter, siger formand Jan R. Jensen, Vendsyssel Elite Badminton.

Philip Kidmose fra Hjørring Badminton Klub er et godt eksempel. Han er nybagt dansk mester i herresingle i U15, men flytter efter sommerferien til Ikast. Det var han måske ikke gjort, hvis Hjørring allerede havde været en del af VEB.

- Han er under alle omstændigheder beviset på, at vi med hårdt, seriøst og målrettet arbejde også kan udvikle talenter i Vendsyssel, og guldet til Philip Kidmose er kulminationen på en kulturændring, som Hjørring indledte i ungdomsafdelingen for syv år siden, siger Jan R. Jensen.

Christian Nymand er cheftræner i Hjørring Badminton Klub. Han glæder sig over, at klubben har haft succes med at opbygge et attraktivt træningsmiljø.

- Men vi er nødt til at styrke vores seniorafdeling, med mindre vi vil miste alle vores spillere, når de 14-15 år. Ved at blive en del af VEB styrker vi også talentarbejdet, og det bliver fantastisk for vores spillere, at de nu kan sige: "Jeg vil spille i den bedste række i Danmark for min klub", udtaler Christian Nymand.

VEB's ligahold får i den kommende sæson tilgang af Victor Svendsen, som skifter fra Ikast. Han har fået sin badmintonopdragelse i netop Hjørring Badminton Klub.

VEB har siden 2006 haft sit førstehold i Badmintonligaen. Holdet spiller én hjemmekamp i Skagen, men har ellers Arena Nord i Frederikshavn som sin hjemmebane. Sådan bliver det også i den kommende sæson, selv om Hjørring nu bliver en del af VEB.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen