HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook02.09.2016
VEB med seks debutanter mod guldfavoritter

Vendsyssel Elite Badminton har hele seks debutanter med på holdet, som mandag aften tager imod Skovshoveds guldfavoritter i sæsonpremieren i Badmintonligaen.

- Der venter os en meget stor opgave, men heldigvis er det en gratis kamp. Med det mener jeg, at vi ikke forventer at få point mod Skovshoved. Vi skal bruge opgøret til at ryste premiere-nerverne af os og lære hinanden at kende som hold. Derudover skal vi vise den gejst og spilleglæde, som skal præge den kommende sæson, siger VEB-træner Morten Olsen.

VEB tabte senest med 0-6 til Skovshoved i en kamp, hvor alle skovserne for første gang i sæsonen ramte deres høje niveau på én gang.

- Vi risikerer en lignende røvfuld på mandag, men heldigvis ser jeg ikke seks kampe, hvor vi er uden chancer. Flere af deres spillere er lige landet fra OL i Rio. Hvor står de henne? Mangler der nogle procenter, og leverer vores spillere varen, ser jeg trods alt flere muligheder, lyder det fra Morten Olsen.

VEB's målsætning er traditionen tro en plads i kvartfinalerne. Og her er det ikke sæsonens to første og sidste kampe (Skovshoved, Greve, Værløse og Skælskør/Slagelse), som er afgørende. Det er de fem kampe (Odense, Solrød, Højbjerg, Aarhus AB og Ikast) midt på sæsonen. 

Gennemsnitsalderen er faldet markant hos VEB. Flere spillere i karrierens efterår er stoppet i klubben. Det drejer sig om Peter Mikkelsen (34 år), Ville Lång (31 år), Camilla Sørensen (31 år) og Kati Tolmoff (32 år). De er blevet afløst af yngre spillere som Victor Svensen (21 år), Raul Must (28 år), Clara Nistad (20 år) og Emma Wengberg (28 år).

- De fleste af vores spillere træner fast i deres respektive landes forbundstræning. Det er en stor forskel i forhold til sidste år. Vi har sådan set kun Maria Helsbøl, som er i karrierens efterår, men hun er stadig en af landets bedste mix'er, mener Morten Olsen.

De enkelte kampe i sæsonpremieren:
Mixeddouble: Maria Helsbøl/Allan K. Nielsen - Joachim Fischer/Chirstinna Pedersen
1. herresingle: Raul Must (debutant) - Emil Holst
2. herresingle: Victor Svendsen (debutant) - Rasmus Gemke
Damesingle: Beiwen Zhang (debutant) - Natalie Kock Rohde
Herredouble: Zvonimir Durkinjak/Jacco Arends (debutant) - Mads Conrad/Carsten Mogensen
Damedouble: Clara Nistad/Emma Wengberg (begge debutanter) - Kamilla Rytter Juhl/Anne Skelbæk

VEB må undvære Lasse Mølhede, som er skadet. Han afløses af Allan K. Nielsen.

Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Nord i Frederikshavn, hvor der er gratis adgang.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen