HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.09.2016
VEB viste højt niveau mod guldfavoritterne

- Vi viste os selv, klubben, publikum og vores sponsorer, at vi har et godt hold. 5-1 ligner en snitte, men vi viste højt niveau i de fleste kampe.

Sådan lød det fra VEB-træner Morten Olsen efter mandagens nederlag på 1-5 i sæsonpremieren hjemme mod Skovshoveds guldfavoritter.

- Vi sendte generelt et godt signal, og vi fik også roser af Skovshoved efter kampen. Vi har kun været samlet i få dage, men viste allerede i aften den rigtige kampgejst og spilleglæde, mener Morten Olsen.

Ligesom hovedparten af de omkring 350 tilskuere ærgrede VEB-træneren sig selvfølgelig over, at tre meget tætte kampe alle faldt ud til Skovshoveds fordel.

En stærkt spillende Beiwen Zhang bragte VEB foran 1-0 ved at vinde 21-17, 21-19 over Natalia Koch Rohde. Og en føring på 2-0 lurede lige om hjørnet, da stillingen var 17-17 i afgørende sæt i herredouble mellem Zvonimir Durkinjak/Jacco Arends og Carsten Mogensen/Mads Conrad. En fræk serv ud af banen fra Carsten Mogensen overrumplede Durkinjak, og skovserne vandt 21-18.

1-1 var dog et fint udgangspunkt inden herresinglerne, som begge blev langvarige. Faktisk var stillingen stadig 1-1, da der var spillet en time og 55 minutter. I de to holds seneste møde tabte VEB 0-6 efter bare halvanden times spil.

Desværre faldt begge herresingler ud til gæsternes fordel. Victor Svendsen tabte skuffende 19-21, 23-21, 12-21 til Rasmus Gemke i sin VEB-debut. 

- Jeg  havde desværre ikke mere at komme med i dag, erkendte VEB-spilleren, som var slidt efter sin semifinaleplads søndag i Grand Prix-turneringen i Aarhus, ligesom nerverne særligt i første sæt drillede ham.

- Jeg havde også problemer med at finde linjerne i den store hal, ærgrede Victor Svendsen sig.

Raul Must førte næsten hele første sæt og havde sætbold ved stillingen 20-19. Han tabte dog 20-22, 15-21 til Emil Holst. Øv, øv og øv.

Dermed var kampen reelt afgjort, for i de sidste to opgør var Skovshoved storfavoritter. Clara Nistad og Emma Wengberg efterlod dog et glimrende indtryk, selv om de tabte 14-21, 19-21 til Kamilla Rytter Juhl og Anne Skelbæk. Endelig tabte Maria Helsbøl og Allan K. Nielsen 15-21, 9-21 til Christinna Pedersen og Joachim Fischer.

- Jeg synes både vores herre- og damedouble gjorde det godt. Vi kan helt sikkert godt være vores indsats bekendt, og nu ser vi frem til torsdagens udekamp i Greve, siger Morten Olsen.

Holdkampen varede to timer og 20 minutter, hvilket også indikerer, at Skovshoved bestemt ikke kom sovende til de tre point.

Se resultaterne af de enkelte kampe.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen