HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



04.10.2016
VEB imponerer med 5-1-sejr over Odense

Vendsyssel Elite Badminton fortsætter med at imponere i Badmintonligaen. Tirsdag aften vandt VEB med 5-1 over Odense. En overraskende VEB-gevinst i mixdouble i første runde banede vejen for den solide sejr.

Maria Helsbøl og Lasse Mølhede besejrede Sara Thygesen og Frederik Søgaard med 21-13, 21-15 efter en bemærkelsesværdig præstation. Mølhede sæsondebuterede i Badmintonligaen efter en knæoperation, og parret var klart undertippet. Odenses absolut mest sikre kort - altså inden kampen gik i gang. For på banen viste VEB-parret storspil. Mølhede havde ganske vist svært ved at serve, men ellers fandt han lynhurtigt linjerne på banen. Og Helsbøl. Du milde himmel for nogle opsamlinger, hun præsterede. Gang på gang vendte hun Odense-overtag til rene vindere. Imponerende. 

- Det vil være synd at sige, at spillet fungerede under formiddagstræningen, men i aften fulgte de taktikken til punkt og prikke, og det gælder i øvrigt alle vores spillere. Det er virkelig stærkt, siger VEB-træner Morten Olsen.

Beiwen Zhang bragte VEB foran 1-0 ved at vinde 21-7, 21-13 over Airi Mikkela. VEB's amerikaner har dermed vundet alle sine tre kampe i Badmintonligaen. Absolut et trumfkort indtil videre.

Det blev 3-0, da Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak besejrede Mikkel Norman og Søren Toft Hansen med 21-13, 21-16.

Foran 18-16 i tredje sæt lignede det også en flot sejr i damedouble til VEB's svenske duo, Clara Nistad og Emma Wengberg, men de tabte dog 21-19, 20-22, 18-21 efter aftenens længste og tætteste opgør.

- Vi fulgte ikke taktikken til sidst, konstaterede en tydeligvis skuffet Emma Wengberg.

Nu var det op til VEB's herresingler at gøre arbejdet færdigt og sikre alle tre point. Det ansvar tog Victor Svendsen på sine skuldre. Han besejrede Patrick Bjerregaard 21-13, 23-21 efter et ganske tæt opgør, hvor fynboen for alvor kunne have rystet hjemmeholdet, hvis han havde vundet andet sæt. 

Det gjorde han dog ikke, og derfor kunne Raul Must spille uden nerver til sidst. Esteren - som i de seneste to sæsoner spillede i Odense - vandt 21-16, 21-17 over Steffen Rasmussen. Dejligt for både Victor Svendsen og Raul Must at vinde på deres nye hjemmebane i Arena Nord.

Aftenens kamp så på forhånd meget tæt ud, men VEB-træner Morten Olsen turde alligevel godt melde ud, at målsætningen var tre point.

- Vi skal vise samme høje niveau som i sæsonens første to kampe, lød det fra træneren, som derfor sad med et stort smil på efter 5-1-sejren.

VEB vandt ikke bare. Alle spillere uden undtagelse leverede fine spillemæssige præstationer. Og endnu vigtigere var de omkring 200 tilskuere i Arena Nord ikke et sekund i tvivl om, at VEB i år har sammensat et hold, som virkelig er klar til at kæmpe og har den rigtige indstilling og udstråling.

VEB møder fredag aften Solrød på udebane. Solrød vandt i aften overraskende ude over Team Skælskør/Slagelse.

Se alle resultater fra holdkampen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen