HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



29.10.2016
VEB's største individuelle præstation

Beiwen Zhang leverede lørdag det største individuelle resultat i Vendsyssel Elite Badmintons historie. Den amerikanske damesingle kvalificerede sig til finalen i French Open, der med sin status som Super Series-turnering har deltagelse af verdens absolut bedste spillere.

- Det er kæmpe stort, at vi har en spiller i finalen i French Open. Jeg er fyldt med stolthed, og det glæder mig på Beiwens vegne. Hun er en dygtig spiller og et dejligt menneske, som vi sætter stor pris på heroppe, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

I semifinalen, som blev sendt direkte på TV2 Sport, vandt Beiwen Zhang overraskende med 21-19, 21-15 over kineseren Yu Sun, som blev slidt op i VEB-spillerens høje tempo. 

Det var første gang, at amerikaneren stod i semifinale i en Super Series-turnering, men alligevel gik hun uimponeret til opgaven og satte sig på kampen fra start.

Fredag slog Beiwen Zhang japaneren Akane Yamaguchi, der så sent som søndag strøg til tops i Denmark Open i Odense, og hun vandt også i Korea for en måned siden. VEB-spilleren, der ligger nr. 19 på verdensranglisten, har dermed besejret verdens nr. 7 og 9 i Frankrig.

I finalen søndag skal hun enten møde Ji Hyun Sung (nr. 8 i verden) fra Korea eller Bingjiao He (nr. 11 i verden) fra Kina.

For 14 dage siden triumferede VEB's amerikanske damesingle i Dutch Open, som dog er en noget mindre turnering end French Open.

VEB's Victor Svendsen spiller ligeledes finale i morgen. Det sker i udkanten af Budapest i Hungarian International, hvor hjørringenseren sent lørdag eftermiddag vandt 11-9, 11-8, 3-11, 4-11, 11-8 over Felix Burestedt fra Sverige.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

DM-semifinale
Tirsdag 2. april kl. 18.30 på Krøyersvej:
Skovshoved - VEB

Evt. DM-finale 
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberghallerne

Grundspillet:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen