HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook28.11.2016
Tre kampe på syv dage: Højbjerg gæster Arena Nord

Tre kampe på syv dage. Eller sagt på en anden måde: 33 procent af grundspillet. Det er, hvad der venter Vendsyssel Elite Badminton. I morgen aften kommer Højbjerg på besøg i Arena Nord, torsdag går turen til Aarhus AB, inden Ikast mandag 5. december tager turen til Frederikshavn.

VEB ligger på fjerdepladsen efter fire runder. I sæsonpremieren tabte holdet til guldfavoritterne fra Skovshoved, men herefter er det blevet til sejre over Greve, Odense og Solrød.

Et blik på den aktuelle stilling gør det realistisk at tage munden fuld og tro på tre sejre til VEB i den kommende uge. VEB-træner Morten Olesen koncentrerer sig i første omgang om Højbjerg-kampen.

- Vi er favoritter, men vi vinder kun, hvis vi igen spiller op til vores bedste, og her er det selvfølgelig en joker, at vi ikke har været samlet i næsten to måneder. Flere af vores spillere har haft travlt med at rejse rundt til mange internationale turneringer, fortæller VEB-træner Morten Olsen.

Han glæder sig i den forbindelse over, at Beiwen Zhang, Lasse Mølhede og Victor Svendsen alle har erobret internationale titler i efteråret.

VEB's holdopstilling er uændret i forhold til 4-2-sejren senest i Solrød. Højbjerg har foretaget en markant ændring. Den tidligere VEB-spiller Emilie Juul Møller er flyttet over i damesingle. Det er et udtryk for, at aarhusianerne styrker deres mixdouble.

- Højbjerg har overrasket flere modstandere de seneste par sæsoner, og derfor skal vi være klar i morgen aften, lyder meldingen fra Morten Olsen.

Se de to holdopstillinger her.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - Odense

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen