HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.11.2016
VEB sikker på en plads i kvartfinalerne efter fjerde sejr i træk

Vendsyssel Elite Badminton erobrede tirsdag aften sin fjerde sejr på stribe i hjemmekampen mod Højbjerg. VEB vandt med 5-1 over aarhusianerne for øjnene af 300 veloplagte tilskuere i Arena Nord. Med sejren er VEB sikker på en plads i kvartfinalerne, selv om der resterer fire runder af grundspillet.

- Vi har et godt socialt sammenhold heroppe i Vendsyssel. Vi kæmper for hinanden, og vi vil allesammen vinde, når vi går på banen, lyder Victor Svendsens forklaring på VEB's succes.

Jacco Arends meldte i sidste øjeblik afbud til kampen på grund af en knæskade. Det øgede presset på VEB's damedouble, som åbnede kampen. Den situation generede heldigvis ikke svenskerne Clara Nistad og Emma Wengberg, der tog styringen mod Nanna Vestergaard og Line Nørgaard og vandt 21-13, 21-14. Stærkt af VEB-parret, for det var en kamp, som aarhusianerne havde satset på at vinde.

På banen ved siden var VEB's amerikanske damesingle, Beiwen Zhang, mega favorit mod den tidligere VEB-spiller Emilie Juul Møller. VEB-spilleren vandt dog kun med 21-11, 21-15. Hun havde tydeligvis problemer med at komme op i omdrejninger, men sejren var aldrig i fare. Og godt gået af Emilie på sin gamle hjemmebane. 2-0 til VEB. En ønskestart.

Højbjerg reducerede til 1-2 i mixdouble. Maria Helsbøl og Allan Nielsen, Jacco Arends' afløser, leverede en godkendt præstation, men tabte 16-21, 15-21 til Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt.

Altså indtil videre ingen spænding. Den kom til gengæld i aftenens fjerde kamp. Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede vandt 21-12, 28-26 over Martin Faaborg og Morten Skrøder Bødskov. I andet sæt havde VEB-parret syv matchbolde, inden det endelig lykkedes at få skovlen under de godt kæmpende Højbjerg-spillere. Puha, den sejr var vigtig.

Victor Svendsen gjorde arbejdet færdigt med en problemfri sejr på 21-10, 21-11 over Jesper Toft. 4-1 til VEB. Alle tre point var hjemme.

Raul Must sørgede for aftenens femte sejr, da han besejrede Kasper Dinesen med 21-19, 15-21, 21-13. En vigtig sejr for esteren, som for et år siden tabte stort til Kasper Dinesen, da Must spillede i Odense. Især i tredje sæt skruede VEB-spilleren op for tempoet, og det gav pote. Vi vil se mere af den slags, Raul Must.

Se alle resultater her.

Allerede torsdag aften møder VEB Aarhus AB på udebane, og mandag 5. december kommer Ikast på besøg i Arena Nord. 

Se den aktuelle stilling i Badmintonligaen.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - Odense

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen