HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.12.2016
VEB skriver historie i Badmintonligaen: Femte sejr i træk

VEB vandt i aften 4-2 ude over Aarhus AB. Det var holdets femte sejr i træk. Det er aldrig sket tidligere i Badmintonligaen.

Med sejren avancerede VEB til tredjepladsen, og holdet er kun ét point efter Skælskør/Slagelse, der ligger nr. to. Desuden øgede VEB afstanden ned til Solrød på femtepladsen til fem point, hvilket er vigtigt, når der skal vælges modstandere i kvartfinalerne.

Beiwen Zhang i damesingle, Clara Nistad/Emma Wengberg i damedouble, Victor Svendsen i anden herresingle og Maria Helsbøl/Zvonimir Durkinjak i mixdouble sørgede for de fire sejre til VEB i Aarhus.

- Kampen gik, som vi havde håbet på. Vi viser igen god holdånd. Vi rykkede lige så tæt sammen i bussen som i tirsdags mod Højbjerg, siger VEB-træner Morten Olsen.

VEB stillede igen op uden Jacco Arends. Det gav debut til Christoffer Geisler i herredouble, hvor han spillede sammen med Lasse Mølhede. Parret kom bagud 0-6 i første sæt.

- Men herefter gik det meget bedre. Geisler og Lasse gjorde det fint i en svær kamp mod et stærkt Aarhus-par. Vi fik det resultat, vi kunne håbe på, og Geisler spillede flere fine dueller. Han viste, at der er mere i ham, hvis han øger træningsmængden, udtaler Morten Olsen.

Han var også tilfreds med Raul Must, som kun tabte med 16-21, 17-21 til stærke Anders Antonsen.

Noget uventet havde Victor Svendsen store problemer i begyndelsen mod Mathias Mundbjerg, der førte 9-2 i første sæt.

- Victor skulle lige finde sin gameplan. og Muldbjerg kom med lidt mere, end vi havde troet. Victor fandt dog åbningerne, som kampen skred frem, oplyser VEB-træneren.

Det hører til sjældenhederne, at VEB går på banen som favorit i Aarhus, men det var tilfældet i aften.

- Og selv om vi manglede Jacco, levede vi op til favoritværdigheden. Det glæder vi os meget over, pointerer Morten Olsen, som allerede på mandag sender sit hold i aktion igen hjemme mod Ikast.

Ikast leverede en stor overraskelse i aften ved at tage point fra Skælskør/Slagelse, blandt andet vandt den tidligere VEB-spiller Frederik Aalestrup over rutinerede Joachim Persson.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - Odense

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen