HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.12.2016
VEB jagter sjette sejr i træk og andenpladsen i Badmintonligaen

Vendsyssel Elite Badminton jagter i aften sin sjette sejr på stribe og andenpladsen i Badmintonligaen. Det sker, når holdet på hjemmebane i Arena Nord får besøg af bundholdet Ikast.

- Det er klart, at vi på papiret er storfavoritter, men så sent som torsdag aften tog Ikast meget overraskende point fra Skælskør/Slagelse, som ligger på andenpladsen. Efter den opløftende præstation er der ingen tvivl om, at Ikast kommer til Frederikshavn med troen på, at de kan få point heroppe, vurderer VEB-træner Allan K. Nielsen.

VEB besejrede i sidste uge Højbjerg med 5-1 på hjemmebane, og det lykkedes desuden at vinde 4-2 ude over Aarhus AB. I begge kamp var VEB uden den stærke hollænder Jacco Arends, som er knæskadet. Han er heller ikke med i aftenens kamp, og det betyder, at Christoffer Geisler igen får chancen i herredouble, hvor han spiller sammen med Zvonimir Durkinjak.

VEB har rokeret sine to herresingler, så det nu er Victor Svendsen, som spiller første herresingle, mens Raul Must i aften er anden herresingle.

Ikast kommer til Frederikshavn med to tidligere VEB-spillere i truppen. Frederik Aalestrup var i flere år reserve på VEB's ligahold, men spiller nu anden herresingle i Ikast. Sæbynitten Mikkel Stoffersen spillede på VEB's andethold, inden han i 2012/2013 skiftede til Ikast.

Aftenens seks kampe i Arena Nord. Der er kampstart kl. 19.00. Uggerhøj er kampsponsor, så der er gratis entre. VEB kan med en sejr rykke op på andenpladsen i Badmintonligaen. Det kræver, at Skovshoved vinder over Skælskør/Slagelse i aftenens topkamp.
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen