HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook31.01.2017
VEB tager første stik i kvartfinale mod Odense

Vendsyssel Elite Badminton vandt tirsdag aften med 4-2 på udebane over Odense i den første af to DM-kvartfinaler. Dermed kan VEB "nøjes med" uafgjort i returkampen tirsdag 7. februar i Arena Nord og alligevel kvalificere sig til semifinalerne.

Efter fem kampe uden den store spænding fik publikum i Odense Idrætshal en gyser som afslutning. Victor Svendsen vandt 20-22, 21-16, 21-14 over Steffen Rasmussen. På papiret måske en relativ sikker sejr i tre sæt, men da det handlede om 3-3 eller 4-2 til VEB, var kampens betydning ekstraordinær stor, og det kunne mærkes - både på banen, tilskuerpladserne og hjemme i stuerne, hvor mange fulgte kampen på livestream.

Resultaterne i alle seks kampe.

- Vi gjorde det, som har kendetegnet os i hele sæsonen. Vi viste, at vi er et hold. Vi vil bare det her. Det var os, man kunne høre i hallen i Victors kamp, selv om der var pænt med tilskuere, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Hans træner-kollega, Morten Olsen, er enig.

- Selv om vi havde nogle udfald, støttede vi op om hinanden. Og så skal Raul og Victor have stor ros. De fulgte taktikken, vi havde lagt, til punkt og prikke. Det var virkelig stærkt, udtaler Morten Olsen.

Allan Kolbro Nielsen husker også at rose Beiwen Zhang og Lasse Mølhede/Zvonimir Durkinjak, som indfriede favoritrollerne med sikre sejre.

- Og stor ros til drengene (Raul og Victor, red.), fordi de gik og præsterede i de to afgørende fifty-fifty-kampe. De viste den helt rigtige vilje og gejst, fortæller Allan Kolbro Nielsen.

Aftenens skuffelse set med VEB-øjne var det knusende nederlag i mixdouble og vores svenske damedouble, som specielt i første sæt var helt væk. Det hjalp med nogle råb i pausen inden andet sæt, men godt blev det aldrig.
Sæsonpremiere

Tirsdag 25. august 2020:

VEB - Odense

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen