HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.02.2017
15-årig debutant afløser syg Clara Nistad

Kun 15-årige Sophia Grundtvig får i aften debut på VEB's ligahold i kvartfinalen i Arena Nord mod Odense.

Svenskeren Clara Nistad er syg, og det giver Sophia Grundtvig chancen i damedouble med VEB's anden svensker, Emma Wengberg.

- Vi er glade på Sophias vegne. Efter en flot sæson fortjener hun virkelig at få chancen i ligaen, og det er en perfekt kamp for hende. Hun skal op mod en nybagt danmarksmester, hvor ingen forventer, at vi vinder, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Sophia Grundtvig kommer fra VEB's aarhusianske samarbejdsklub, Skaade Elite Badminton. Hun har igennem hele sæsonen markeret sig som en af Danmarks bedste U17-spillere, selv om hun kun er første års spiller. Derudover har hun også leveret varen i en række seniorturneringer.

- Det er nemmere sagt end gjort, men hun skal bare gå ud på banen og nyde det. Det bliver en stor oplevelse for hende at spille en kvartfinale foran - håber vi - mange tilskuere, siger VEB-træneren.

Sophia Grundtvig er ubesejret i damesingle på VEB's andethold i 3. division. 

- Hun er fantastisk person og badmintonspiller. Det er stærkt allerede som 15-årig at få chancen i ligaen, og det siger sig selv, at vi håber på, at hun har lyst til at fortsætte heroppe i næste sæson, hvor der helt sikkert venter hende flere ligakampe, fortæller VEB-træneren.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen