HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook20.03.2017
Semifinale-uge: Kamp 1 spilles tirsdag i Skælskør

- Skælskør-Slagelse er favorit, men vores klare målsætning er at spille 3-3 og dermed for alvor holde liv i semifinalen inden torsdagens returopgør i Frederikshavn.

Sådan siger VEB-træner Morten Olsen inden tirsdagens semifinale i Skælskør Badminton Center. Og mens hjemmeholdet har foretaget flere rokeringer i holdopstillingen, er der ingen ændringer hos VEB, som allerede i dag rejser til Skælskør.

Se de to holdopstillinger her.

- Skælskør-Slagelse har et stærkt hold, hvor de kan lave flere forskellige kombinationer. De har valgt en opstilling, hvor de går benhårdt efter fire sejre, mens vi er favoritter i damesingle og mixdouble, vurderer Morten Olsen.

Sjællænderne har to af Danmarks absolut stærkeste damesingler, men hverken Line Kjærsfeldt eller Mette Poulsen "får lov til" at spille mod VEB's ubesejrede Beiwen Zhang. Amerikaneren er derfor storfavorit mod Katrine Nielsen.

Kjærsfeldt og Poulsen spiller damedouble, hvor VEB igen stiller op med "Volvo-pigerne" Clara Nistad og Emmas Wengberg. Man kan roligt sige, at Skælskør-Slagelse sætter alle kræfter ind på at vinde over svenskerne.

I første herresingle er det igen Victor Svendsen, som får fornøjelsen af Hans-Kristian Vittinghus. Selv om den unge VEB-spiller vandt over Vittinghus - nr. 18 på verdensranglisten - i januar i Skagen, er TSS-spilleren storfavorit i sin sidste hjemmekamp for Skælskør-Slagelse, inden han skifter til Solrød.

2. herresingle ligner aftenens nøglekamp. Raul Must skal prøve kræfter med Joachim Persson, som altid vokser 50 procent i styrke, når metallet skal fordeles i Badmintonligaen, men Raul Must går på banen med masser af selvtillid efter en god periode både i Badmintonligaen og internationalt.

I mixdoublen står to hollandske makkere på hver sin side af nettet: VEB's Jacco Arends og TSS-spilleren Selena Piek, som gør comeback efter næsten et halvt års skadespause. Arends spiller sammen med Maria Helsbøl, mens Piek har den festlige irer Scott Evans som makker. Den kamp skal VEB vinde for at holde liv i semifinalen.

I herredouble er TSS storfavorit. Anders Skaarup og Kim Astrup er nr. ni på verdensranglisten, og det vil være en gedigen overraskelse, hvis de snubler mod Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede.

Der er kampstart kl. 19.00 i Skælskør. Returkampen torsdag 23. marts i Arena Nord begynder også kl. 19.00.

Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen