HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook21.03.2017
3-3 på udebane i første DM-semifinale

- 3-3 på udebane er virkelig et fint udgangspunkt. Det bliver en magisk aften på torsdag med fuld fart og festfyrværkeri!

Sådan siger Victor Svendsen, efter at Vendsyssel Elite Badminton tirsdag aften spillede 3-3 på udebane mod Team Skælskør-Slagelse i den første af to DM-semifinaler.

Sjællænderne har været det dominerende hold i dansk badminton i dette årtusinde, hvilket finaler de seneste fire år understreger med syvtommersøm. Holdet var da også favorit i aften mod VEB, men det lykkedes vendelboerne at vinde præcis de tre kampe, som de håbede.

- I Champions League i fodbold handler det meget om at få et godt resultat på udebane, og det fik vi i aften. Vi er mega glade for 3-3. Nu bliver det s.... spændende på torsdag i Arena Nord. Der er lagt op til en vild kamp med måske 1000 tilskuere. Det håber vi på, siger VEB-træner Morten Olsen.

VEB åbnede kampen med en knusende sejr på 21-1, 21-2 (!!!) til Beiwen Zhang over stakkels Katrine Nielsen. Det tog 10 minutter. Ganske uhørt på dette niveau.

Victor Svendsen tabte herefter 15-21, 17-21 til Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Nu fuigte kampen, som VEB på forhånd vurderede som aftenens nøglekamp i bestræbelserne på at spille 3-3. Raul Must mod hjemmeholdets erfarne Joachim Persson. Et opgør, som VEB-spilleren vandt 21-19, 21-14.

- Det er ikke sjovt at stå i nøglekampen på udebane mod Joachim Persson. Han er jo en cirkushest, der elsker disse kampe. Han trækker tiden og lokker med bløde slag til forbanen, men Raul holdt hovedet koldt. Han havde lidt taktiske udfordringer i første sæt, men vandt det heldigvis, og det blev afgørende, roser Morten Olsen.

Hjemmeholdet udlignede til 2-2 i herredouble. Her tabte VEB's Zvonimir Durkinjak og Lasse Mølhede med 14-21, 18-21 til nr. ni på verdensranglisten, Kim Astrup og Anders Skaarup.

Det blev 3-2 til gæsterne, da Maria Helsbøl og Jacco Arends besejrede Josephine van Zaane og Scott Evans med 24-22, 21-15. VEB-parret var bagud 16-19 i første sæt, hvor de spillede for langsomt. 

- Det var en kamp, som vi forventede at vinde, men ros til vores spillere for at gøre det under pres på udebane i en DM-semifinale. Vores præstation i aften kendetegner hele sæsonen. Vi præsterede godt som hold. Ingen gav op. Kan vi gøre det igen på torsdag i Arena Nord, spille 3-3 og få et Golden Set om en plads i DM-finalen, jamen, så forlanger jeg ikke mere, siger Morten Olsen.

VEB havde chancen for at vinde 4-2, men træerne groede ikke ind i himlen i Skælskør Badminton Center. Volvo-pigerne Clara Nistad og Emma Wengberg tabte 14-21, 12-21 til Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen. Det var dog også en kamp, hvor sjællænderne var storfavoritter, og det afspejler resultatet.

Der er returkamp torsdag aften i Arena Nord med kampstart kl. 19.00. Der er gratis entre. Entresponsor er Pedersen & Nielsen Automobiler i Frederikshavn.
Kommende kampe

Tirsdag 4. oktober kl. 19.00 i Hallen Park Vendia, Hjørring:

VEB - Team Skælskør/Slagelse

Kampsponsorer:
Beierholm, Hjørring
EDC Erhverv Poul Erik Bech
Sparekassen Danmark, Hjørring

Gratis entre

Torsdag 6. oktober kl. 18.30 i Aarhus Badmintonhal:
Aarhus AB - VEB

Tirsdag 8. november kl. 18.30 i NES Arena:
Højbjerg/VIA Biler - VEB

Torsdag 10. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter:
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 22. november kl. 19.00  Solrød Idrætscenter Hal A:
Solrød Strand - VEB

Kampene mod Værløse og Skovshoved spilles efter nytår. Datoer fastsættes senere.

Afviklede kampe

Tirsdag 20. september:

VEB - Gentofte: 5-4

Torsdag 22. september:
KMB2010 - VEB: 1-8

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen