HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook22.03.2017
Den største kamp i VEB's historie

Torsdagens semifinale på hjemmebane mod Team Skælskør-Slagelse er den største kamp i Vendsyssel Elite Badmintons historie. VEB har aldrig haft fordel af hjemmebane i en afgørende semifinale.

- Vi glæder os helt vildt til kampen og håber på 1000 veloplagte tilskuere i Arena Nord, siger træner Morten Olsen.

Han har sammen med holdets anden træner, Allan Kolbro Nielsen, foretaget store ændringer i forhold til tirsdagens 3-3-kamp i Skælskør.

Clara Nistad spiller damesingle, hvilket skubber Beiwen Zhang over i damedouble med Emma Wengberg. Derudover bytter Jacco Arends og Lasse Mølhede plads. Det betyder, at hollænderen spiller herredouble med Zvonimir Durkinjak, men Maria Helsbøl får Mølhede som makker i mixdouble.

Sjællænderne har denne gang Scott Evans i anden herresingle, hvilket placerer Joachim Persson i mixdouble med den tidligere VEB-spiller Josephine van Zaane. Desuden erstatter Camilla Juhler Kristiansen Katrine Nielsen i damesingle.

Se de to holdopstillinger og kamprækkefølgen her.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har købt torsdagens semifinale, så der er gratis entre i Arena Nord, hvor der er kampstart kl. 19.00.

- Vi har 135 gæster til spisning i vores erhvervsklub. Det er ny rekord, så vi håber på 800-1000 tilskuere. Vi kan mærke i hele Nordjylland, at interessen for kampen er stor, udtaler VEB-formand Jan R. Jensen.

Hvis også kampen i Frederikshavn ender 3-3, skal der spilles Golden Set om billetten til DM-finalen, der afvikles torsdag 4. maj i Frederiksberg Hallerne. Team Skælskør-Slagelse har været i DM-finalen de seneste fire år.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen