HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.03.2017
Volvo-pigerne klar til en sæson mere i Vendsyssel

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalen med Volvo-pigerne Emma Wengberg og Clara Nistad.

De to svenskere, der satser på at komme til OL i Tokyo i 2020, skiftede til VEB inden denne sæson, og de har leveret en mere end godkendt sæson.

- De har vundet flere nøglekampe for os, og også uden for banen er det to dejlige piger at arbejde sammen med. Begge er meget ambitiøse, og de udvikler sig hele tiden. Vi er derfor glade for, at de er klar til endnu en sæson i VEB, siger formand Jan R. Jensen.

21-årige Clara Nistad og 29-årige Emma Wengberg lå nummer 61 på verdensranglisten, da de i sommer skiftede til VEB. Nu er de helt oppe som nr. 29.

Deres sikre, solide og stabile spil har givet dem øgenavnet "Volvo-pigerne" - naturligvis opkaldt efter bilmærket fra deres hjemland. Netop dette øgenavn betød, at Pedersen & Nielsen Automobilforretning (autoriseret Volvo-forhandler i Frederikshavn) i aftes var kampsponsor i den medrivende semifinalegyser mod Team Skælskør-Slagelse.

I denne kamp var Emma Wengberg og Clara Nistad for første gang i sæsonen skilt ad. Clara Nistad spillede i stedet for single - og vandt - mens Emma Wengberg tabte i damedouble med Beiwen Zhang.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen