HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook27.03.2017
VEB og Raul Must enige om ny kontrakt

Raul Must trækker også i næste sæson Vendsyssels trøje ned over hovedet i Badmintonligaen. Det er formand Jan R. Jensen meget tilfreds med, da esteren har gjort det godt i sin første sæson i VEB.

Raul Must vandt begge sine kampe, da VEB i den forgangne uge var tæt på at kvalificere sig til DM-finalen. I Skælskør vandt Raul Must over Joachim Persson, mens han i Arena Nord besejrede Scott Evans efter en forrygende kamp, som varede over en time.

Esteren har vundet fem ud af seks kampe i Badmintonligaen efter nytår, hvor det også er blevet til en turneringssejr på hjemmebane i Estonia International.

- Vi har aldrig været i tvivl om, at vi ønskede at forlænge med Raul. Da vi hentede ham i Odense i sommer, sagde vi ærligt, at vi skulle finde 10 procent ekstra i forhold til det niveau, han viste i Odense. Han manglede blandt andet at vinde de tætte kampe. Den mission er vi lykkedes med. Raul kan se tilbage på en flot sæson. Også uden for banen er han faldet godt ind i vores trup, siger Jan R. Jensen.

VEB har indtil videre tegnet kontrakter for den kommende sæson med Clara Nistad, Emma Wengberg, Jacco Arends og altså Raul Must.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen