HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.04.2017
Lasse Mølhede klar til sin tredje sæson i VEB

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalen med 23-årige Lasse Mølhede, som dermed skal i gang med sin tredje sæson i landets nordligste ligaklub.

Lasse Mølhede kan se tilbage på en fin sæson - både i Badmintonligaen og individuelt, hvor en sejr i Norwegian Open i herredouble var sæsonens internationale højdepunkt. 

Ved DM erobrede han to bronzemedaljer, idet han spillede sig frem til semifinalerne i mixdouble med holdkammeraten Maria Helsbøl og i herredouble med Kasper Antonsen, Aarhus AB.

De fine internationale resultater betyder, at VEB-spilleren er avanceret på verdensranglisten. Han ligger nr. 136 i herredouble og 220 i mixdouble. Inden sæsonen begyndte lå han nr. 190 og 397.

I Badmintonligaen er Lasse Mølhede i denne sæson noteret for fem sejre i ni kampe. Han gik glip af sæsonstarten på grund af en knæoperation.

- Lasse har absolut grund til at være tilfreds med sin sæson, og det glæder os, at han har valgt at fortsætte heroppe. Med bopæl i Aarhus er han en eftertragtet spiller i andre klubber, men med den sæson vi har haft, skal der heldigvis meget til at lokke spillerne væk fra VEB, siger formand Jan R. Jensen.

Lasse Mølhede er den femte spiller, som VEB har på kontrakt i næste sæson. De andre er Jacco Arends, Raul Must, Clara Nistad og Emma Wengberg.






VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen