HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook13.04.2017
Fantastisk sejr til Beiwen Zhang i Singapore

Beiwen Zhang har netop slået verdensranglistens nr. 7 ved Singapore Open. VEB-spilleren leverede en stor overraskelse, da hun for første gang i sin karriere slog kineseren He Bingjiao med cifrene 21/10, 25/23.

Netop He Bingjiao var modstanderen, som slog Beiwen ud af Singapore Open i kvartfinalen i 2016, så på alle måder en dejlig sejr for vores amerikaner.

Sejren i dag var fantastisk. Beiwen imponerede fra start og spillede kampen i gennem nærmest fejlfrit. Og selvom vores amerikaner var nede med 13/19 i andet sæt, kæmpede hun sig tilbage og kom på 19/19. Beiwen overlevede herefter tre kinesiske sætbolde og på VEB-spillerens anden matchbold tog hun sejren og kunne bryde ud i jubel.

Imponerende bedrift af Beiwen, som kender forholdene godt i Singapore City, da hun fra 2007-2013 var singaporeansk statsborger. Her var hun blandt andet en del af landsholdet, som vandt bronze for Singapore ved Asian Games.

Og i dag viste Beiwen igen et meget højt niveau, som gør, at vi også kan have forventninger til morgendagens kvartfinale, hvor hun skal møde den tredjeseedede japaner Akane Yamaguchi. Her fører japaneren 3-1 i indbyrdes opgør, men lad os nu se - Beiwen is on fire.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen