HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.05.2017
VEB forlænger med Durkinjak

Zvonimir Durkinjak fortsætter endnu en sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Kroaten skal dermed i gang med sin syvende sæson i VEB.

Zvonimir Durkinjak har alle årene været brugt som doublespiller i VEB, hvor han i denne sæson har overtaget rollen som kaptajn efter Peter Mikkelsen. Og "Jak", som spillerne kalder den populære kroat, kan se tilbage på en historisk god sæson, hvor VEB onsdag har fordel af hjemmebane i bronzekampen mod Solrød.

- I begyndelsen af sæsonen forventede ingen, at vi ville slutte på andenpladsen i grundspillet, men alle har spillet godt og kan være stolte af, hvad vi indtil videre har opnået, mener Zvonimir Durkinjak.

Han henter de store ord frem, når han skal beskrive årets VEB-hold.

- Jeg har været med i mange år, og det er måske lidt hårdt at sige. Det er ikke for at fornærme spillerne i de andre sæsoner, men jeg kan bedst lide dette hold. Vores sammenhold har aldrig været bedre end i denne sæson, hvor vi også har det sjovt sammen, siger Zvonimir Durkinjak.

Han kan personligt se tilbage på en fantastisk sæson, hvor han på verdensranglisten nu er nr. 86 i herresingle mod nr. 140 for et år siden.

- Trods en del skader er det gået meget bedre i single i denne sæson. Mit mål er komme mellem de 70 bedste, når året er slut. OL i Tokyo i 2020 er det helt store mål, men det kræver meget arbejde at nå så langt, erkender den populære VEB-spiller.

Formand Jan R. Jensen er meget tilfreds med, at 29-årige Zvonimir Durkinjak også i næste sæson repræsenterer VEB.

- Han er en spiller, som altid leverer på højt niveau i kampene, og uden for banen er han en fantastisk rar fyr, som alle holder meget af, siger Jan R. Jensen.

VEB har indtil videre forlænget kontrakterne med syv ud af ni spillere fra dette års ligahold. Det er Clara Nistad, Emma Wengberg, Zvonimir Durkinjak, Jacco Arends, Victor Svendsen, Raul Must og Lasse Mølhede.

VEB spiller bronzekamp onsdag 3. maj kl. 19.00 i Arena Nord mod Solrød. Her jagter VEB sin første medalje siden 2007. Det vil i givet fald kun være anden gang, at VEB vinder medalje i klubbens 11 år i Badmintonligaen.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen